'Jorge Sánchez op weg naar uitgang bij Ajax; meest waarschijnlijke bestemming onthuld'

27 juni 2023, 08:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De wegen van Ajax en Jorge Sánchez scheiden mogelijk al na één seizoen. De 25-jarige rechtsback zou meerdere opties hebben om terug te keren naar zijn thuisland, zo meldt journalist Daniel Velasco van het Mexicaanse TUDN. Tigres en Monterrey zien een samenwerking met de Mexicaan naar verluidt wel zitten.

Ajax pikte Sánchez een jaar geleden als vervanger van de naar Bayern München vertrokken Noussair Mazraoui voor een bedrag van ongeveer vijf miljoen euro op bij Club América. Een overtuigende indruk maakte de Mexicaan niet in zijn eerste seizoen in Amsterdamse dienst. 

Artikel gaat verder onder video

Sánchez was nooit verzekerd van een basisplaats en moest op de rechtsbackpositie vaak voorrang moeten verlenen aan Devyne Rensch. Het is een teken aan de wand voor Sánchez dat Ajax op dit moment rondkijkt voor een nieuwe rechtsback. Kortgeleden werd Anton Gaaei van het Deense Viborg in verband gebracht met een transfer naar de Amsterdamse club.

In alle competities speelde Sánchez het afgelopen seizoen 26 wedstrijden voor Ajax, waarin hij goed was voor drie doelpunten en drie assists. Ondanks dat hij onder Alfred Schreuder en John Heitinga aardig wat minuten maakte, lijkt de rol van de rechtsback in Amsterdam uitgespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je ziet wat allemaal geflop is bij ajax vorige seizoen Sánche Bassey Magalian Ocampos Forian Kaplan Grillitsch Rulli ook een flop 108 miljoen uitgegeven 55 miljoen flop

DRAAK72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

klopt helemaal meer eens ajax moet de bezem door elftal halen alle kneuzen opruimen en bejaarde spelers kiepers en alle zomer mis kopen van vorig jaar

jailhouserocker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Magalian is al veel eerder geflopt, Ocampos was slechts gehuurd en wie is in hemelsnaam Forarin?? Bassey nog even afwachten, ik geef hem nog een kans. Veel spelers maken hun verwachting niet waar in het eerste seizoen.

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bassey gaat het ook niet worden bij ajax 23 miljoen waardeloos rulli ook waardeloos aankoop

DRAAK72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

zyn ook 2 kneuzen snel opruimen

DRAAK72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt helemaal mee eens

DRAAK72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax moet tadic ook opruimen heeft een grote bek en presteert niets hy speelt veel toneel in het veld

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen