PSV zet Anwar El Ghazi in etalage en stelt vraagprijs vast

14 augustus 2023, 15:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV neemt 'zo goed als zeker' al na één seizoen afscheid van Anwar El Ghazi, zo meldt De Telegraaf. De 28-jarige aanvaller is door de Eindhovense club in de etalage gezet. De vraagprijs is vastgesteld op twee miljoen euro.

PSV nam El Ghazi een jaar geleden voor 2,5 miljoen euro over van Aston Villa. Onder Ruud van Nistelrooij (en Fred Rutten) speelde hij in totaal 32 wedstrijden, waarin hij goed was voor negen doelpunten en twee assists.

Peter Bosz ziet het niet zitten in El Ghazi, met wie hij eerder samenwerkt bij Ajax. Ook toen kon de aanvaller op weinig speeltijd rekenen.

Artikel gaat verder onder video

Meerdere clubs uit binnen- en buitenland hebben inmiddels hebben geïnformeerd naar El Ghazi, maar van concrete interesse is nog geen sprake. De aanvaller, die in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord (0-1 winst) kort inviel en tegen FC Utrecht (2-0 winst) geschorst was, maakt deze week gewoon deel uit van de PSV-selectie voor de return tegen Sturm Graz in de derde voorronde van de Champions League.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met 9 doelpunten en 2 assist toch zeker meerwaarde gehad voor PSV. Met een prijskaartje van 2 miljoen vind ik hem een koopje.

Fonsie07
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Koop m dan

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik kan niet in de portemonnee van clubs kijken, maar voor Heerenveen Vitesse, Utrecht, AZ en Twente prima aanvulling. Al denk ik dat er genoeg clubs in het buitenland zijn die qua salaris niet te evenaren zijn.

Winnetou
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Elke Gahzi naar Almere?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen