Raad van Commissarissen Feyenoord doet een 'Ocamposje' en blokkeert transfer

22 augustus 2023, 22:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord kan Oussama Idrissi vooralsnog toch niet binnenhalen. Hoewel er een overeenkomst was met Sevilla en ook een persoonlijk akkoord met de aanvaller op tafel lag, is de Raad van Commissarissen vooralsnog voor de komst Idrissi gaan liggen. Vorig jaar zomer gebeurde bij Ajax hetzelfde voor de komst van een buitenspeler van Sevilla, destijds Lucas Ocampos.

Bij 1908.nl valt er te lezen dat de overgang van Idrissi naar Feyenoord plots onzeker is geworden, waar die al helemaal in kannen en kruiken leek. De technische staf hoopt nog altijd op de komst van Idrissi, maar de RvC ligt vooralsnog dwars. Daarvoor wordt een aantal redenen opgesomd.

Artikel gaat verder onder video

Allereerst is Sevilla met aanvullende eisen gekomen. “Hierbij moet gedacht worden aan prestatiebonussen als het doorkomen van de groepsfase van de Champions League en het binnenslepen van prijzen met het team”, schrijft het medium. Daarop is de kans op winst klein voor Feyenoord en wordt de deal financieel als onverantwoord gezien.

Daarnaast wil de club eerst proberen om een rechtsbuiten te slijten, daarvoor zijn Patrik Wålemark, Javairô Dilrosun én Alireza Jahanbakhsh in beeld, maar voor hen is momenteel geen concrete interesse. Ook is de RvC bang dat de ontwikkeling van Leo Sauer, die dit weekend met een doelpunt debuteerde tegen Sparta Rotterdam, eronder lijdt en de aanstaande aanwinst Luka Ivanušec is eveneens linksbuiten van origine. Met Ondřej Lingr komt er ook nog een extra middenvelder, dus heeft trainer Arne Slot verschillende keuzes.

“Hoewel de Raad van Commissarissen voorlopig geen groen licht geeft op de transfer, blijft de technische staf hameren op de komst van Idrissi”, schrijft 1908.nl Daarmee is de overgang van Idrissi nog niet van de baan, maar lijkt het wel een moeilijk(er) verhaal te worden dan eerder werd gecommuniceerd. De Raad van Commissarissen moet uiteindelijk zijn fiat geven bij transfer.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

wat een feestdag vandaag, alleen maar goed nieuws dat Idrissi dus niet komt, Sauer is nog jong en weinig ervaren maar qua resultaten heb ik van hem in een paar weken meer gezien dan van Idrissi, geweldige backup, geef de jeugd ook gewoon die kans al is het alleen maar in de Eredivisie wedstrijden

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De beslissing van de RvC van Ajax was destijds een uitstekende beslissing. Nu maakt de RvC van Feyenoord ook de juiste beslissing naar mijn mening. Als die Kroaat al komt is de komst van Idrissi totaal overbodig en spelen de andere redenen hierboven ook zeker mee.

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die O'Campos kwam toch, was niks bij Ajax en speelde daarna weer de sterren van de hemel bij Sevilla. Zeg het maar. Maar Sauer moet echt kansen krijgen. Heerlijke voetballer met een enorme potentie. Veruit de meest getalenteerde op de Nederlandse velden.

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ook dit doen ze na van de Amsterdammers kunnen ze nu echt niks zelf verzinnen daar in 010 😂🤪😂 Nu alleen nog twee keer achter mekaar kampioen worden dan zijn ze echt een tobclub 😉daar

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Absoluut een goede beslissing.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Slot en Co, zullen hun redenen hebben voor Idrissi, maar het wordt wel erg veel voorin. Dat een coach mogelijkheden en meerdere keuzes wil hebben begrijpelijk maar dit is wat overdreven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen