Sven Mislintat wekt verbazing: 'Niemand van Ajax wist hiervan'

5 augustus 2023, 18:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Ajax TV

Ajax zorgde deze week voor een verrassing op de transfermarkt door Diant Ramaj over te nemen van Eintracht Frankfurt. Mike Verweij zet in de podcast Kick-off van De Telegraaf zijn vraagtekens bij de transfer van de 21-jarige keeper.

Ramaj is als stand-in van Gerónimo Rulli naar de Johan Cruijff ArenA gehaald. "Als je dan leest dat hij zelf verbaasd was dat Ajax voor hem kwam en dat ook de mensen in Duitsland daar niets van begrijpen… Maar ook de scouting, niemand van Ajax wist hiervan. Die jongen is zelf verbaasd. Moet je dan een keeper uit Duitsland halen?", vraagt Verweij zich af.


Artikel gaat verder onder video

Waar Ramaj reeds is neergestreken in Amsterdam, staat Jakov Medic op het punt over te komen van St. Pauli. Ajax heeft daarnaast interesse in Hikori Ito, een centrale verdediger van VfB Stuttgart. "Mislintat zei rondom het vertrek van John Heitinga dat hij absoluut niet van plan was allerlei spelers uit Duitsland te halen. Dat doet hij niet, want hij zit ook in de Balkan", grapt Verweij. "Maurice Steijn zei dat hij heel graag Nederlanders erbij wilt, maar dat gebeurt dus ook niet."

Dat Ajax een transfersom van tien tot twaalf miljoen euro heeft betaald voor Ramaj, klopt volgens Verweij niet. "Dan had het in het persbericht van Ajax moeten staan. Het gaat volgens mij om drie, vier miljoen en het bedrag kan opgebouwd worden met allerlei bonussen, waardoor het alsnog een aanzienlijk bedrag kan worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

HarryPinas16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Al dat gezeik over wat deze man onderneemt wordt keihard bekritiseerd ,vooral die vallentein Driessen,doordat hij geen inkijk meer heeft in de handelingen vooraf bij Ajax zit hij daar maar te jammeren Neanderthaler

AJAX72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt wél wat ze zegen

Bob Reuvers
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weer een seizoen geen kampioen ..!

AJAX72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax onwaardig

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen