Valentijn Driessen snapt Dinamo Zagreb niet in onderhandelingen en denkt aan vervelend gevolg voor Ajax

7 augustus 2023, 17:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Valentijn Driessen zet zijn vraagtekens achter het onderhandelingstraject van Ajax en Dinamo Zagreb over Josip Sutalo. De Kroatische verdediger zou pas naar Ajax mogen, nadat hij en zijn club weten of ze wel of niet in de Champions League-groepsfase gaan spelen. Dinamo Zagreb moet daarvoor nog twee voorrondes overleven. Driessen vindt dit opmerkelijk, want Luka Ivanusec – mede Dinamo Zagreb-speler – zou al na één voorronde naar Feyenoord mogen verkassen.

YouTube: Alle data over Luka Ivanusec zijn positief, slechts één minpuntje

Artikel gaat verder onder video

“Dat over Sutalo, vind ik wel een opmerkelijk verhaal. Ik begreep gister van Maurice Steijn dat zijn komst eventueel 31 augustus kan worden, als Dinamo Zagreb zich dan misschien plaatst voor de Champions League”, begint de chef voetbal van De Telegraaf bij Kick-Off. “Dat kan ik wel begrijpen, maar Ivanusec, die van Feyenoord, die zou al komen na de eerstvolgende ronde. Het is opmerkelijk dat de een wel weg mag, en de ander niet”, gaat Driessen verder.

De journalist schets vervolgens een vervelend scenario voor Ajax. “Het moet niet zo zijn dat je dadelijk op de laatste dag van de transfermarkt uiteindelijk alsnog achter het net vist.” Presentator Kamran Ullah vindt dat Ajax een back-up-plan moet verzinnen. “Dat gaat alleen tot nu toe erg lastig bij Ajax”, zegt Mike Verweij.

De clubwatcher van Ajax legt uit hoe de situatie eruit zag bij Jakov Medic. “Daar is op het laatste moment tegen een aantal mensen binnen de club gezegd: bekijk de beelden van deze speler. Dat is niet een heel langdurig scoutingstraject geweest, in tegenstelling tot bij Sutalo.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ivanusec mag iets eerder bij Feyenoord aansluiten maar gaat zaterdag a.s. samen met Sutalo de wedstrijd voor de Supercup in Duitsland de winst binnen halen, dan Ivanusec nog 2 rondjes CL voorronde is ie klaar en kan hij naar Feyenoord (hopelijk) blessurevrij , Sutalo gaat pas weg als de zaken doende partijen dus niet Ajax alleen de verlangde en verhoogde som voor de transfer op tafel leggen, er zijn nog 2 kapers op de kust voor deze speler en daar zit nog een grote verrassing bij😅😋

Eelko
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn Driessen snapt Dinamo Zagreb niet! Nu wil hij de de slimme jongen uitgangen, en gaat Valentijn bij Dinamo Zagreb de gang van zaken ook bepalen zeker!! De wijsneus!! Net doen als of ze dit bij Ajax niet weten !! Ha ha laat me niet lachen........

jope
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat snapt die Valentijn wel..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen