Arne Slot komt op persconferentie met slecht nieuws over verdediger van Feyenoord

15 september 2023, 15:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Feyenoord

Feyenoord moet het in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen doen zonder Bart Nieuwkoop. De rechtsback is geblesseerd en dus niet fit genoeg om in actie te komen voor de regerend landskampioen. Dat vertelde trainer Arne Slot vrijdagmiddag op de persconferentie.

"Bart Nieuwkoop heeft ook lichte blessure opgelopen. Hij zal er zaterdag dus ook niet bij zijn", vertelde Slot vrijdag in De Kuip. De oefenmeester kan ook niet beschikken over Justin Bijlow en Ayase Ueda. Bijlow is al langer geblesseerd, terwijl Ueda geblesseerd terugkeerde van de interlandperiode met Japan en staat enkele weken buitenspel. Lutsharel Geertruida is waarschijnlijk wel inzetbaar.

Artikel gaat verder onder video

Nieuwkoop keerde afgelopen zomer terug bij Feyenoord, dat hem na twee seizoenen afwezigheid terughaalde van een avontuur bij Union Sint-Gillis. Nieuwkoop maakte zijn rentree in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (0-0), maar haalde het einde niet. Hij kreeg een rode kaart en werd voor twee wedstrijden geschorst. Tegen FC Utrecht (1-5 overwinning) keerde hij als invaller terug binnen de lijnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Joyce&adrie Brooijmans
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Yes

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nieuwkoop, Beelen, Zerrouchi: miskopen, ze zijn te licht voor het doel dat Slot voor ogen heeft. Wieffer begint ook al door het ijs te zakken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen