Etienne Vaessen op het veld gereanimeerd en naar ziekenhuis vervoerd

30 september 2023, 23:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Etienne Vaessen is na zijn botsing met Brian Brobbey op het veld gereanimeerd, zo heeft Cristian Willaert bekendgemaakt bij ESPN. De wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Ajax werd vlak voor tijd gestaakt vanwege de zorgelijke situatie van de keeper.

“Over zijn toestand kunnen we eigenlijk niks zeggen, behalve dat hij op het veld gereanimeerd is en daarna naar het ziekenhuis is gebracht”, aldus Willaert. “De spelers van RKC Waalwijk zijn uit de kleedkamer gestuurd. In de kleedkamer is Etienne Vaessen behandeld. Dat heeft even geduurd.”

Artikel gaat verder onder video

Volgens de verslaggever is Vaessen per ambulance naar het ziekenhuis gegaan. “Er was eigenlijk niet te zeggen of hij bij kennis was of niet. We kunnen eigenlijk niets zeggen over zijn toestand, dus daar wil ik eigenlijk niet over speculeren.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Verschrikkelijk. Momenten waarop je voetbal compleet vergeet en hoopt dat het goed komt met hem.

Exitium
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Yep, kan me met Foe, Eriksen, Nouri, Feher en Puerta teveel van dit soort situaties herinneren, en het gaat vaker verkeerd dan goed helaas. Ik hoop van harte dat Vaessen er bovenop gaat komen. Dat 'ie bij bewustzijn was is in ieder geval hoopgevend.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen