Feyenoord sloopt sc Heerenveen en gaat vol vertrouwen richting Celtic en Ajax

16 september 2023, 18:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord heeft zaterdagavond een overtuigende overwinning geboekt op sc Heerenveen. In de eigen Kuip won de ploeg van trainer Arne Slot met liefst 6-1 van de bezoekers uit Friesland. Aanwinsten Luka Ivanusec en Ondrej Lingr maakten hun eerste doelpunt in Rotterdamse dienst.

De landskampioen startte vandaag met dezelfde elf namen als in de laatste wedstrijd voor de interland break tegen FC Utrecht. Feyenoord speelde dus met Santiago Gimenez in de basis, ondanks dat hij komende week in het eerste Champions League duel tegen Celtic wegens een schorsing niet mee mag doen. De Japanse spits Ayase Ueda was er vanwege een blessure niet bij. SC Heerenveen had weer de beschikking over Sven van Beek, die na een langdurige achillespees blessure weer fit genoeg was om aan de aftrap te verschijnen.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feijenoord Feijenoord !!! Wat gaan we doen vandaag ???? Wij gaan pakslaag uitdelen alleen met hoeveel is de vraag??? De jankerds zullen janken!!! de haters zullen haatten !!! Feijenoord Feijenoord Feijenoord oleeeee!!!!!!!!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het was echt genieten in de kuip.. Wat een sfeer ,wat een ploeg . En dat voor maar 37 mil 😉

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker hoor!.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Slot zei in de voorbeschouwing : "Ik hoop dat Noppert een mindere vorm heeft als vorig jaar", nou Slot werd op zijn wenken bediend, doelpunt 1 en 3 zijn zwakke momenten van Noppert. De andere doelpunten heb ik niet gezien, want ik ging naar betere voetbal kijken: ManU/Brighton. Slot vind ik een zeer sympathieke coach en goede coach, ik mag hem wel. Ik ben bang dat Slot Ten Hag gaat aflossen, want Erik haalt de winterstop niet. Heerenveen speelt degradatieniveau voetbal, triest om supporter van deze club te zijn. Ik zag gisteravond beter voetbal in de KKD. Celtic is geen Heerenveen, ik hoop dat Feyenoord ook van Celtic kan winnen, het scheelt weer coëfficiëntenpunten. Ajax deed het de voorgaande seizoenen, nu is het de beurt aan Feyenoord en PSV.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pleur op joh met je gezeik en wees eerlijk huichelaar je gunt ons helemasl niks .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

we gaan in ieder geval mentaal er sterk heen naar Celtic . Feijenoord heeft gewoon een sterke wedstrijd gespeeld omdat dat het type spel is wat we nu spelen dominant counter voetbal.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ha daar is onze huilebalk gtsb weer. Echt een kind, arrogantje geworden, zielig. Wat misgunnen betreft, ik denk dat PSV al heel veel verder dan je club is. Niet boos worden en kinderachtig reageren als ik dit zeg, klinkt niet wat je horen wilt, maar ga maar een potje huilen. Fijne zondag.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon klasse ik heb genoten . Ik heb echt heel veel vertrouwen in deze selectie .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen