Louis van Gaal spreekt zich met één zin uit over mogelijk Duits bondscoachschap

10 september 2023, 15:51
Foto: © ESPN

De naam van Louis van Gaal gaat sinds zondagochtend rond als mogelijke opvolger van Hansi Flick als bondscoach van Duitsland. Christian Falk van BILD sluit niet uit dat het daadwerkelijk komt tot een samenwerking tussen de 72-jarige trainer en de Duitse voetbalbond.

Van Gaal kreeg maandagavond tijdens de Eredivisie Awards een oeuvreprijs voor zijn trainerscarrière, maar dat betekent niet dat hij definitief met pensioen is. "Normaal gesproken ga ik geen club meer trainen, maar een veelbelovend land heeft nog steeds een kans om mij te overtuigen", zo heeft Van Gaal laten weten aan Falk.

Artikel gaat verder onder video

De voormalig bondscoach van het Nederlands elftal staat samen met Oliver Glasner, Miroslav Klose, Rudi Völler, Jürgen Klopp, Matthias Sammer, Jürgen Klinsmann, Lothar Matthäus, Zinédine Zidane en Julian Nagelsmann op het lijstje dat BILD na de pijnlijke 1-4 nederlaag van Duitsland tegen Japan heeft samengesteld.

De positie van Flick als bondscoach van Duitsland is behoorlijk wankel. Het gastland van het EK in 2024 won geen van zijn vijf laatste wedstrijden. Eerder dit jaar verloren de Duitsers van België (2-3), Polen (1-0) en Colombia (0-2). Tussendoor speelde Duitsland gelijk tegen Oekraïne (3-3).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

ik ben half duits..dus ik hoop dat louis de job krijgt en dan ook gelijk met de titel ervan doorgaan hohoho ik lach me nu al krom

vleermuis
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

psst je moet naar duitsland gaan louis met huun wordt je wel wereldkampioen haha dan ben je van depay af en frenkie de jong krijg je kimmich en muller er voor terug..een niet te weigeren aanbod toch yo yo yooooooooo

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ja dat schiet teminste op.....

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Sinds wanneer wordt BILD serieus genomen ? En die fledermause heeft weer eens te lang ondersteboven gehangen.

Mr. LabMan
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Als ik dit lijstje bekijk : Oliver Glasner, Miroslav Klose, Rudi Völler, Jürgen Klopp, Matthias Sammer, Jürgen Klinsmann, Lothar Matthäus, Zinédine Zidane en Julian Nagelsmann, dan blijft er maar eentje over en die staat er niet eens op 🤭, Louis van Gaal 🤣😆😂🫡 !!! Dan kan hij zijn Lederhozen weer aan gaan trekken 🤓!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen