'Mislintat schrok van twee Ajacieden: belachelijkste wat hij in 20 jaar zag'

25 september 2023, 18:29   Bijgewerkt: 25 september 2023, 18:47
Foto: © ProShots

In een reconstructie van zijn korte dienstverband schrijft het Algemeen Dagblad dat Sven Mislintat zich heeft verbaasd over bepaalde omgangsvormen bij Ajax. Zo keek hij op van de strubbelingen binnen de scoutingafdeling van de club.

Eerder deze maand werd duidelijk dat scout Michel Doesburg gebrouilleerd is geraakt met Hans van der Zee en dat de twee collega's nauwelijks nog contact hebben. Er zouden zelfs aparte vergaderingen zijn gehouden zodat ze niet samen in dezelfde ruimte hoefden te zitten.

Artikel gaat verder onder video

“Dat volwassen mannen het vertikken met elkaar te vergaderen in het belang van de club die hen betaalt, noemde hij het belachelijkste wat hij in twintig jaar had meegemaakt in de voetballerij”, zo schrijft het AD in een artikel over hoe Mislintat de afgelopen maanden heeft beleefd. “Zo lang was de (senior) scouting volgens de datafetisjist ook in de tijd blijven hangen.”

De scoutingafdeling was dan ook een prioriteit voor de Duitser. “Mislintat nam zich voor die tak na de transferperiode te vernieuwen. Een verjongingsslag was in zijn ogen onvermijdelijk.” Hij kan die plannen vanwege zijn ontslag niet realiseren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

20 jaar in het voetbal en nog niets bereikt, alleen dat hij overal de boel sloopt en verziekt.

Cheers
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Hij heeft een hoop bereikt. Hij is via de achterdeur bij Dortmund vertrokken. Bij Arsenal via de achterdeur stilletjes weggeglipt en bij Ajax durfde hij ook niet via de voordeur te vertrekken gisteren. Ik vind het nogal een palmares

BARBERT72
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

klopt helemaal mee eens

BARBERT72
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

deze manier is een rat

AKRO
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Echt jammer weer dit, zou mooie dingen gebeuren in Amsterdam begin is al gemaakt!

Waarom19
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ik ben geschrokken van de twee heren bij de Telegraaf Mike Verweij en Valentijn Driessen die zich hebben ontpopt als valse opruiers en de boek opstoken. Deze betweters hebben trouwens weinig verstand van voetbal , des te meer van onrust zaaien . Zij zijn mede verantwoordelijk voor de crisis en de onrust bij Ajax . Deze twee heren krijgen een spontane erectie als er onnodig mensen worden geschaad bij Ajax. En hun handlanger Stein doet niks fout. Deze drie zijn stiekem dagelijks in contact met elkaar.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen