Wilfred Genee onthult: afgelopen vrijdag zware ruzie bij Ajax

4 september 2023, 22:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Veronica Offside

Het rommelt binnen Ajax, zo weet Wilfred Genee maandagavond te melden. Bij het programma Veronica Offside vertelde hij dat er afgelopen vrijdag een 'zware ruzie' is geweest tussen directeur voetbalzaken Sven Mislintat en de scoutingafdeling.

"Ik hoorde dat er vrijdag nogal een zware discussie is geweest tussen Mislintat en de scouting, die het niet echt met elkaar eens zijn", liet Genee weten. "Dat is een zware ruzie geweest. Daarin heeft Maurits Hendriks (Chief Sports Officer, red.) duidelijk de kant gekozen van Mislintat. En Mislintat is ook een beetje aangesteld door Hendriks."

Artikel gaat verder onder video

Genee vertelde verder over een onderonsje dat hij had met een lid van de Raad van Commissarissen bij Ajax. "Ik kwam toevallig een van de leden van de Raad van Commissarissen tegen, Georgette Schlick. Ik vroeg of ze een beetje tevreden was met wat er allemaal gebeurt rondom de aankopen. 'Daar gaan we niet over als Raad van Commissarissen', zei ze. Ik reageerde: 'Daar heb je toch wel een gevoel bij?' Dat hadden ze niet echt."

Gaat Wesley Sneijder aan de slag bij Ajax? Het werd besproken in Veronica Offside, zie onderstaande video.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RMC Marco de Vries
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja AJAX, hoe luidt dat gezegde ook al weer?? Oh ja, hoogmoed komt voor de val. Gedachtegoed van Cruyff is volledig te grabbel gegooid ten gunste van het verdienmodel 'Graaien, graaien en nog meer graaien ' van de aandeelhouders. Laat ze maar een jaartje in hun sop gaarkoken en voor de winterstop uit de Europese competitie liggen. Dan gaan er weer de nodige koppen rollen die er niet thuis horen. En dan graag Brobbey voorop, wat een ongemotiveerde, arrogante druiloor. Voetbalt in de stijl a la Memphis in het Nederlands elftal: geef hem een shirt in de kleur van de tegenstander, want hij zal het meeste balverlies lijden, en kan hij beter met de tegenstander meevoetballen

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat is er met ons aller Ajax toch gebeurd? Welke bizarre verzameling nitwits heeft het daar voor het zeggen?

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mislintat is aangesteld als technisch Directeur en verantwoordelijk voor het aankoopbeleid wat afgelopen twee jaar dramatisch was. Hijnheeft 160 miljoen verdiend voor Ajax met de verkoop van zeer matige spelers. Dus dat is al heel knap gedaan. Daarnaast heeft hij bijna een heel nieuw elftal gekocht in korte tijd voor 100 miljoen, want de overgebleven spelers als Taylor, Rensch, Wijndal en Brobbey zijn van een bedenkelijk laag niveau. Dus per saldo 60 miljoen in de plus. Ondankbare Maurice Stein die ook door Mislintat is binnengehaald heeft een smerige streek uitgehaald om Mislintat te bekritiseren wat een rattenstreek is, Detrainer is een passant en kent zijn plaats niet , net zoals de scouts die gewoon werknemers zijn en ook buiten hun boekje zijn gegaan. Maurice Stein is de grootste miskleun dit nieuwe seizoen. En hij is onbetrouwbaar gebleken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen