'Europese topclubs hebben naast Giménez nóg een Feyenoorder in het vizier'

4 oktober 2023, 13:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De uitmuntende prestaties van Santiago Giménez in het shirt van Feyenoord hebben er al toe geleid dat de Mexicaanse aanvalsleider wordt gelinkt aan verschillende Europese topclubs, maar er is nóg een Feyenoorder die zich in de belangstelling van een aantal grote namen mag verheugen. Volgens 90min staat ook Quinten Timber bij een aantal grootmachten op de scoutingslijstjes.

Alleen al vanuit de Premier League zijn meerdere clubs dit seizoen onder de indruk geraakt van de middenvelder tijdens hun scoutingstrips naar De Kuip, en dat zijn zeker niet de minsten. Het medium onthult dat Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United én Tottenham Hotspur de situatie van Timber in de gaten houden. Bij die eerste club is tweelingbroer Jurriën sinds deze zomer actief; de verdediger kwam over van Ajax maar raakte al vroeg in het seizoen ernstig geblesseerd.

Artikel gaat verder onder video

Ook buiten Engeland valt het spel van Timber dit seizoen in positieve op; onder de andere geïnteresseerde clubs zouden zich ook Atlético Madrid, Borussia Dortmund, AS Monaco en Napoli bevinden. Eerstgenoemde club hoeft woensdag niet naar Nederland te reizen om hem aan het werk te zien: Feyenoord speelt om 18.45 uur het uitduel in de groepsfase van de Champions League in stadion Wanda Metropolitano.

Timber is bezig aan zijn tweede seizoen in Rotterdam-Zuid. In de zomer van 2022 nam Feyenoord hem voor 7,4 miljoen euro over van FC Utrecht. In zijn eerste seizoen werd hij direct kampioen, al moest hij door blessureleed in het voorjaar bijna twee maanden geblesseerd toekijken. Dit seizoen kwam Timber alle wedstrijden nog in actie; tijdens de ruime zege op Almere City (6-1) maakte hij zijn eerste en voorlopig enige doelpunt van deze jaargang.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geen probleem dat wordt dan 55 voor santi en 25 voor quinten overwinteren we champions league dan wordt het van de zomer 65 voor santi en 30 voor quinten .

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jurgen werk jij als Kruidenier!!! Santi 75 (jouw bedrag dan net zoals met Kökçü (25% van de rechten behouden) Timer minimaal 40.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

hoe meer hoe beter ken jij een club die nu 75 zal geven voor Gimenez? Werk jij voor een club uit qatar?

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar gaan ze.........

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

alle voetballers zijn te koop voor de juiste prijs toch.

Ag Seintje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Timber minimaal 45 En Santi 100 het zijn geen lolo's die er voor meer gekocht worden en op de parkeerplaats zitten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen