Feyenoord-supporters ergeren zich kapot: sterspeler speelt plots een horrorwedstrijd

8 oktober 2023, 13:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Yankuba Minteh ontving de afgelopen weken veel lof, maar heeft zondag niet zijn beste dag. De rechtsbuiten van Feyenoord liet in de eerste helft tegen PEC Zwolle meerdere goede kansen onbenut. Supporters ergeren zich aan zijn spel.

Volg de wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle in ons liveverslag!

Artikel gaat verder onder video

In de zestiende minuut kwam Minteh na een counter oog in oog te staan met doelman Jasper Schendelaar, maar produceerde hij slechts een zwak schot. Igor Paixão stond er beter voor en liet met handgebaren blijken ontevreden te zijn over de keuze van Minteh om te schieten. "Dit soort ballen moeten erin. Hij had ‘m ook kunnen afleggen", zei ESPN-analist Mario Been daarover in de pauze.

Na een halfuur kapte hij aan de achterlijn knap Anselmo García MacNulty uit, maar zijn daaropvolgende doelpoging liet te wensen over. Ook in de slotfase van de eerste helft ontbrak het Minteh in een kansrijke positie aan het overzicht. Supporters van Feyenoord vinden dat de jonge Gambiaan gewisseld moet worden.

In de ogen van Been maakte Minteh 'steeds de verkeerde keuze' aan de zijkant. "Ik heb altijd het stokpaardje: snelle spelers zijn langzame denkers. Hij had moeten scoren. Hij speelt de laatste wedstrijden uitstekend, maar moet meer ogen hebben voor zijn medespelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Minteh niet in de basis tegen atletico . Nu denkt hij dat elke actie special moet zijn . Gewoon heel slecht en dus wild vandaag . Terwijl je kan zien dat als hij simpel speelt zoals tegen gae hij goed is. Voor hem is het echt belangerijl dat hij constant gaat worden en beseffen dat zijn huurperiode belangerijk is voor zijn loopbaan. Bij ons slagen en hij krijgt net als nelsson een kans in de pl . Slaagt hij niet wordt hij verkocht aan veel mindere clubs

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen