Interview Veerman verbaast Sneijder: ‘Dit kán niet, tegen Arsenal wordt dit genadeloos afgestraft!’

25 oktober 2023, 09:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © RTL 7

Wesley Sneijder vond het interview van Joey Veerman opvallend. De PSV-middenvelder legde na afloop tegenover RTL 7 uit dat hij constateerde dat hij en zijn ploeggenoten ‘aan het zwemmen’ waren op het middenveld. Sneijder snapt niet waarom Veerman hier tijdens de wedstrijd niets aan veranderde.

“Ik vind dit toch apart. Veerman zit bij het Nederlands elftal en loopt al wat jaartjes mee. Dan zorg je toch dat je je team weer bij elkaar houdt. Er zijn altijd momenten dat je weer kan zorgen voor die balans’, begint de recordinternational. Presentator Simon Zijlermans vraagt zich vervolgens af of Veerman deze eigenschap in zich heeft. Sneijder denkt van wel.

Artikel gaat verder onder video

“Hij ziet het wél! Hij constateert het en legt het pal na de wedstrijd uit”, besluit de oud-voetballer in zijn analyse. “Als je het ziet, moet je er ook wat mee doen. Als je ziet dat je ‘aan het zwemmen bent met zijn alle’, moet je daar iets van zeggen. Dat zijn de kleine details. Omdat hij hier niets aan doet, loop je tegen de gelijkmaker aan én kan het zelfs nog veel erger worden”, gaat Sneijder verder.

“Dit kán niet, zeker niet op dit niveau. Tegen Arsenal wordt dit genadeloos afgestraft”, sluit de oud-Ajacied af. PSV behaalde zodoende pas twee punten in Groep B van de Champions League en fungeert daardoor als hekkensluiter. Desondanks is er nog niets beslist, aangezien Sevilla, RC Lens en Arsenal niet ver zijn uitgelopen.

Is PSV het plafond voor Joey Veerman?

Laden...
321 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sneijder heeft gewoon gelijk . Qua spel is veerman gewoon een mooi weer speler . In de eredivisie te weinig tegenstand ,dan maakt hij het verschil . Tegen betere clubs in europa komt hij te kort . Hij is gewoon te makkelijk ,te veel sterallures . Gaat gelijk zeiken tegen ploeg genoten

Roffainho
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies. Veerman is een aparte kerel en dat is niet verkeerd. Hij heeft een eigen mening en komt daar duidelijk voor uit. Maar hij overschat zichzelf een beetje en heeft inderdaad sterallures. Eigenlijk precies wat je allemaal al aangeeft. In het buitenland komt hij tekort voor de top, maar voor de subtop weet ik niet of hij daar de mentaliteit voor heeft. Meer achter de bal aan lopen dan de bal zelf hebben als team. Hij heeft al vaker aangeven dat dat niets voor hem is 😅

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen