Kees Kwakman pakt tegenvallende invaller van Ajax aan: 'Allemachtig!'

8 oktober 2023, 17:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Afgezien van Carlos Forbs maakt geen enkele zomeraankoop van Ajax indruk op Kees Kwakman. Na de 1-2 nederlaag tegen AZ licht de analist van ESPN bijvoorbeeld de invalbeurt van Georges Mikautadze in negatieve zin uit.

Mikautadze verving in de slotfase van de eerste helft de geblesseerd uitgevallen Amourricho van Axel Dongen. Na de pauze kwamen Anton Gaaei (46ste minuut), Branco van den Boomen (68ste minuut) en Chuba Akpom (90ste minuut) het veld op. Allemaal konden ze Kwakman niet bekoren. Aan de bal is het zo broos, er is zo weinig beweging en er zit zo weinig idee achter. Ook de jongens die nog invallen…”, verzucht Kwakman bij ESPN.

Artikel gaat verder onder video

“Die Mikautadze… Allemachtig. Ik snap echt wel dat het misschien niet helemaal eerlijk is om jongens individueel eruit te pikken, want het is zo moeilijk om individueel uit te blinken in een team dat totaal niet draait en niet goed staat”, voegt de analist toe. “Dan ben je ook overal te laat en valt er bijna geen combinatie te maken. Maar je mag af en toe wel iets positiefs zien van een speler. Forbs laat bijvoorbeeld weleens wat zien, vandaag misschien niet. Maar sommige jongens hebben echt nog bijna niks laten zien.”

Bij medeanalist Kenneth Perez deden de invalbeurten van Mikautadze en Akpom 'pijn aan de ogen'.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Tikkieterug 44
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja kwakman als je t veld in mag en wel steeds op een plek staat waar hij niet voor gehaald is en heeft amper tijd om te wennen en amper wedstrijdritma. Daar denkt deze kwakman niet aan. Alleen maar zeiken klagen. Je moet kijken naar situatie van spelers en tijd geven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen