Marciano Vink heel duidelijk over keeperspositie Oranje: 'Die man heeft zoveel uitstraling...'

19 oktober 2023, 22:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN/ProShots

Als het aan Marciano Vink ligt, is Justin Bijlow de nummer één van het Nederlands elftal. De Feyenoord-doelman ontbrak afgelopen interlandperiodes wegens een polsblessure, maar lijkt hersteld en fit genoeg om de draad weer op te pakken.

In eerste instantie vraagt ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen zich bij Voetbalpraat af of Bijlow, nu hij weer fit is, wel de eerste keus is bij Feyenoord. Reservedoelman Timon Wellenreuther heeft het namelijk (opnieuw) uitstekend gedaan als vervanger van de Nederlandse sluitpost. Voor Yordi Yamali is deze kwestie niet heel ingewikkeld.

Artikel gaat verder onder video

“Volgens mij is de rolverdeling bij Feyenoord heel duidelijk. Vorig jaar heeft Wellenreuther het natuurlijk fantastisch gedaan. Misschien nog wat cruciale reddingen in het behalen van de titel, maar ik denk dat een fitte Bijlow keeper één van Feyenoord is. Dat weten alle betrokkenen”, aldus Yamali, die bijval krijgt van Vink. “Hij moet sowieso keepen, dat is ook de afspraak.”

Diezelfde Vink bespreekt vervolgens ook de keeperspositie van het Nederlands elftal. “In het Nederlands elftal hebben we nu Bart Verbruggen, die heeft twee redelijk goede wedstrijden afgeleverd. Alleen ik denk dat als Bijlow ook daar weer gewoon fit is, en hij laat weer zien wat hij eigenlijk voor z’n blessure ook al deed, dan is dat gewoon weer de nummer één van Nederland. Die man heeft zoveel uitstraling...”, is de analist duidelijk.

Wie moet de nummer één van Oranje worden?

Laden...
1461 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als hij misschien in de komende vijf wedstrijden speelt bij Oranje dat we dan daardoor pas een veel beter beeld van hem krijgen. Na twee wedstrijden bij Oranje lijkt me dat nog onmogelijk ! !

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bijlow absoluut boven Wellenreuther. Een prima keeper om te hebben hoor, achter je eerste doelman. Heeft af en toe hele goede acties, maar het is bij hem toch altijd een beetje billenknijpen en onzeker.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bijlow was en is de 1e keeper voor Oranje en Feijenoord. Dat is door die blessure echt niet veranderd.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies . Je ziet ook dat veel mensen steeds roepen om andere keepers bij oranje . Maar die doen het ook niet in oranje . Komt ook door hoe koeman het achterin neerzet . Terug naar 433 en bijlow lang fit . En je hebt bij oranje totaal geen problemen meer in de verdediging .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen