'Minderjarige Feyenoord-supporter opgepakt in Madrid na vechtpartij in VIP-box'

6 oktober 2023, 11:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Na een incident in een VIP-box van het Civitás Metropolitano-stadion van Atlético Madrid zouden zes supporters van Feyenoord zijn opgepakt, waaronder een minderjarige jongen. Dat schrijft de Spaanse krant El Mundo.

Een dag voor de wedstrijd was al een enorme politiemacht op de been in Madrid om de bijna vierduizend meegereisde fans van de Rotterdammers in toom te houden. Volgens de krant zetten de autoriteiten meer dan 1300 leden van de Nationale én Gemeentelijke politie-eenheid in. "Ze zijn behoorlijk gevaarlijk", wordt een official geciteerd over de Feyenoord-fans, die in de woorden van de krant 'incidenten door heel Europa opstapelen'.

Artikel gaat verder onder video

Meerdere Feyenoord-fans zouden zonder kaartje zijn afgereisd naar Madrid, maar ter plaatse een toegangsbewijs voor een VIP-box hebben aangeschaft. Daar liep het na de wedstrijd, die voor de Rotterdammers in een 3-2 nederlaag eindigde, behoorlijk uit de hand en brak een handgemeen uit met supporters van de thuisclub. "De aanleiding voor het gevecht is onbekend, maar ongeveer twaalf politie-agenten moesten tussenbeide komen om de situatie onder controle te brengen", schrijft El Mundo.

Vijf Atlético Madrid-supporters zouden ter plaatse aan hun verwondingen zijn geholpen, op beelden is één daarvan te zien met een bebloed gezicht. Uiteindelijk werden zes Feyenoord-supporters gearresteerd, zo vervolgt het artikel. Onder hen bevond zich één minderjarige: een 17-jarige jongen. De andere vijf variëren in leeftijd tussen de 20 en 50 jaar oud, weet de krant. Allen zijn aangeklaagd wegens mishandeling, het aanvallen van ordehandhavers en het verstoren van de openbare orde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oh oh oh wat is dat tuig onder de Ajaxsupporters toch ziek, slecht en verdorven. En kijk nu naar dat tuig van onder de Feyenoordsupporters. 1300 manschappen op de been, vechtpartijen, gewonden, leeftijden van de gearresteerden 17-20 tot/met 50 jaar ! Lekker reclame voor het imago van het Nederlandse voetbal. Ajaxtuig, Feyenoordtuig= één pot nat, allemaal tuig. Geldt ook voor tuig van andere ED/KKDclubs.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

er waren paar duizend feijenoorders in madrid mischien 20 waren betrokken bij die vechtpartij al die andere duizenden hebben zich netjes gedragen en de stad zoals ik voorspelde is helemaal heel gebleven geen vernielingen. Ik weet niet? volgens mij is je reactie beetje overdreven en ze zijn opgepakt waarschijnlijk pakslaag gehad van de policia nacional want als je mee moet dat gaat er vrij hard aan toe wat wil je nog meer???

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jurgen laat gaan deze papegaai . Er is hier geen enkele feyenoorder die hier ontkend dat wij geen raddraaiers hebben . Maar deze accountjes blijven dat maar roepen . Ze steken zelf steeds hun hoofd in het zand maar dat hebben ze niet door . Voor de zoveelste keer het gebeurd overal . Verder gaf de politie complimenten aan feyenoordfans net als de spaanse media . Doen ze voor de lol denk ik

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jurgen, dat kan allemaal wel, maar mijn betoog is dat er onder supporters van alle clubs, geen één uitgezonderd tuig is, zie mijn laatste 2 zinnen. Of er 20 , 10 of 100 zijn het is allemaal tuig dat de naam van hun club kapot maakt in dit geval en het artikel gaat over Feyenoord specifiek. Nogmaals geen klasse justitie, onder supporters van alle clubs is tuig niet alleen bij Ajax. Tuig is tuig.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hé slijmbal van een gtsb, ik papegaai, jij addergebroed.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jaja kerel . Na ajax feyenoord hebben we je een heletijd niet ge zien toch . Of toch wel 😉. En als het om feyenoord gaat ben je hier altijd gelijk . Stoppen met huichelen .

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gtsb, Jij met je grote bek altijd zit voortdurend op Ajaxartikelen te reageren dat mag maar ik laat me door niemand zeker niet door jou afblaffen. Zie je hoe kinderachtig je bent: Na Ajax Feyenoord was ik niet te zien ? Jij die FCUpdate doorspit was zeker blind. Niet King Crimson, Hij reageert Altijd en mijn persoon vervuilen de sfeer hier, maar jij, jij bent ziek. Neem een voorbeeld aan Jurgen, Gusa, Mich, Wie is waar en nog vele anderen, jij probeert zieltjes bij anderen te winnen en je probeert anderen tegen ons te stoken lulletje rozenwater, bah.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@krotje klopt tuig is tuig maar nu lijken zowel jij als het artikel over te laten komen dat het veel meer was dan een handjevol mongooltjes. Je haalt het er toch niet uit. Maar ik persoonlijk ben blij geen vernielingen geen boetes voor Feijenoord door de Fifa.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@gtsb klopt spaanse media vrienden van me die daar zitten zeiden ook alles ging prima genoeg politie in de buurt ultra's van atletico deden niks de Feijenoord harde kern ook niet . Kijk de andere wedstrijden overal was er wel wat aan de hand. bij ons handje vol domme ezels die nu gratis cursus spaans krijgen . Wat wil je nog meer.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jurgen, ik reageer op het artikel, verder interesseert het mij niet, ik zit er niet tussen. Ook ik distancieer me van tuig van de Ajaxsupporters, maar het ontslaat mij niet van de constatering dat tuig niet alleen bij de Ajaxhooligans zit, in dit geval ook bij de Feyenoordhooligans en ook bij andere clubs b.v. in het verleden: Den Bosch, Cambuur, Twente, AZ, Utrecht en bij nog vele andere, maar gek genoeg niet bij Sparta, opvallend hè ?

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@King Crimson, ik ben deze gast zat. Hij beschuldigt ons van reuring en dat wij altijd op Feyenoord-artikelen reageren en Feyenoord bashen, maar hij bemoeit zich inhoudelijk altijd met Ajax-artikelen met zijn wijze neus, hier ergens ook over het bestuur, RvC, wanbeleid en noem ze maar op. Als ik op Feyenoord reageer dan is het -in algemene zin- en niet persoonlijk op spelers, op de club in het geheel, waarom zou ik. Mijn club is Ajax en alleen Ajax interesseert mij, Feyenoord is voor mij voor kennisgeving aangenomen net als PSV of AZ. Ik moet wel zeggen dat Feyenoord van dit moment goed speelt, is in vorm, mooi en goed voor de image van Nederland, complimentjes. Deze gtsb zoekt steeds de confrontaties op en trekt anderen zoals Maupie, Enige Echte mee, terwijl ik zeker weet dat je met hen goed kan discussiëren, met gtsb nooit, hij is hulpbehoevend en vraagt aandacht.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Krotje wie is hier begonnen met dat bij vijandige gedoe. Het proberen er een ajax site van te maken . Bij elke vorm van kritiek krijgen we dit soort teksten . Iedereen die niet voor ajax is de teksten die hier boven byv staan dom ,heeft hulp nodig etc En ja dan reageer ik terug gek he . En tegenspraak is irritant he gozer . Dat kan je niet hebben . Wat je zelf bij een ander flikt Probeer is normaal te doen en te reageren dan krijg je misschien normaal antwoord terug . Probeer ook eens te lezen en begrijpen dan zul je zien dat kritiek wel mee valt . Verder voor de 1000x bij feyenoord heb je ook raddraaiers . Dat weten we, dat weet de club ,en we doen er wat mee . Nog iets fc update gaat moderators inzetten etcetc . Dus ga zo door en je merkt het vanzelf

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Verder nog krotje ik roep al jaren dat je raddraaiers overal hebt hier en dat het niet alleen bij feyenoord is . Wat jullie steeds beweerde . Kijk het archief erop na . Maar steeds gingen jouw account en king etc toch door dat het alleen maar feyenoord was .. Tokkies tokkievolk does it ring a bell !!!??. En nu ga jij hier huichelen .

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Trouwens is dit ook een site waar iedereen een mening mag hebben en reageren . Dus mogen feyenoorders gewoon reageren op ajaxonderwerpen ,en andersom ook . Maar blijkbaar mag dat dus niet . Jammer voor jou kerel want dat blijf ik doen . Je had ook nog iets over slijmen . Nou wat doe jij hier dan de heledag lang .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@krotje sparta en excelsior ... en ik ben in elk van die stadions geweest nooit ellende niks.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jurgen, precies dat bedoel ik, opvallend vooral Sparta, de geest van de nachtburgemeester waart daar nog steeds rond, mooi.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gtsb, Hou maar op galbak, stop je slappe relaas in je reet. Altijd anderen beschuldigen, altijd hebben anderen de schuld nokken er mee. Ik heb geen zin in welles nietjes. Ja laten die moderators maar hun werk doen dan zullen we zien wie hier de boel verziekt. Altijd maar King Crimson, HijReageertAltijd en mij er bij te betrekken al dan niet direct, maar ook in de derde persoon. Jij denkt dat wij alle drie één persoon zijn, malloot. En heb je het al uitgezocht ? Jij schijnt er een genoegen in te hebben. Doe normaal joh.

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Praat niets goed maar wij weten niet wat er allemaal is gebeurd. Als het fout is lekker laten wegrotten in een Spaanse cel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen