Pröpper: 'Soms zeggen we: jongens, nu even niet meer over Ajax praten'

23 oktober 2023, 08:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De dramatische resultaten van Maurice Steijn in dienst van Ajax laten Sem Steijn niet onbewogen, zo merkt Robin Pröpper. Zijn ploeggenoten bij FC Twente proberen de 21-jarige middenvelder daar zo goed mogelijk mee te helpen.

Sem Steijn is echt een familiemens, stelt Pröpper in gesprek met de Volkskrant. "Ik heb dat ook met mijn broer Davy. Gaat het minder met hem trek je je dat aan, maar als je ouder wordt, dan kan je dat beter relativeren. Sem leert snel, vandaag was hij heel goed", aldus de aanvoerder na het 2-2 gelijkspel tegen Heracles Almelo.

Artikel gaat verder onder video

Dat Sem Steijn zich het wel en wee van zijn vader flink aantrekt, wordt gemerkt bij Twente. "Soms zeggen we: jongens, nu even niet meer over Ajax praten. Maar ja, Sem ontkomt niet aan nieuws over Ajax. Hij zal er toch mee moeten dealen."

De middenvelder van Twente gaf begin deze maand in een interview met Voetbal International toe dat de dramatische start van zijn vader in dienst van Ajax impact op hem heeft. “Ik hoef mijn telefoon maar aan te raken, welke app ik ook aanklik, de berichten komen meteen op mijn scherm. Om me heen gaat het er ook steeds over. Dat is niet lekker. Tegen RKC (op 24 september, red.) had ik er echt last van. Het gedoe rondom mijn vader speelde me parten, daardoor was ik niet mezelf”, zei hij destijds.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zijn vader weet ook gewoon niet wat i moet doen, is het spoor kwijt en weet zijn trein niet meer op de rails te krijgen. En zonder hulp gaat het Steijn ook gewoon niet lukken denk ik.

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Misschien een Rijkaard of Advocaat er naast zetten.

OpaFlodder
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou Advocaat met Berghuis/Berghius is geen goeie combi hahahahah

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen