Driessen niet onder de indruk van aanstaande 'transfer' bij Ajax: 'Zijn bijnaam bij AZ was...'

13 oktober 2023, 12:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

De Telegraaf pakte dinsdagavond uit met het nieuws dat Louis van Gaal de naam van Marijn Beuker naar voren heeft geschoven bij Ajax. Van Gaal zou in Beuker ‘een belangrijke pion in de technische wederopbouw’ van Ajax zien. De verwachtingen zijn daarmee meteen hoog, maar Valentijn Driessen moet het eerst nog zien. De verslaggever is nog niet helemaal overtuigd van wat Beuker in zijn loopbaan heeft neergezet.

Van Gaal en Beuker kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij AZ. Eerstgenoemde was hoofdtrainer bij de club uit Alkmaar toen Beuker aan de slag ging als coördinator talentontwikkeling. Hij werd een paar jaar later beloond met promotie tot directeur voetbalontwikkeling. Beuker is inmiddels al een paar jaar werkzaam bij het Schotse Queen’s Park FC, waar hij momenteel fungeert als sportief directeur. Het is de bedoeling dat hij binnenkort aan de slag gaat bij Ajax, dat voor hem een speciale rol in de directie zou willen creëren.

Artikel gaat verder onder video

Wat die rol precies inhoudt zal nog moeten blijken, maar het moge duidelijk zijn dat Van Gaal een hoge pet van hem op heeft. Beuker zelf zou ook onder de indruk zijn van zijn eigen kwaliteiten. Dat vertelt Driessen althans in de wandelgangen van Vandaag Inside. “Die schijnt wel heel goed te zijn voor zijn werk, maar ik heb even navraag gedaan en zijn bijnaam bij AZ was ‘borstkloppertje’. Hij is nogal narcistisch en vol van zichzelf”, stelt de verslaggever in gesprek met Wilfred Genee. De presentator van het praatprogramma heeft zelf ook ‘onderzoek’ gedaan. “Ik ben door een paar AZ-mensen gebeld. Luchtfietser, hij kan geweldige presentaties geven maar inhoudelijk…”

Driessen hoorde daarentegen dat Beuker ‘inhoudelijk wel goede dingen kan neerzetten, een goede organisatie’. “Maar hij is heel gek van zichzelf. Altijd heeft hij het over Louis, het is Louis voor en Louis na. Ook in Schotland, daar heb ik ook navraag gedaan. Queen’s Park speelt op het tweede niveau en staat ‘gewoon’ zevende. Na anderhalf jaar stapt hij op, dat is lekker loyaal naar die man toe. Hij zou twee keer gepromoveerd zijn, maar is één keer gepromoveerd. Spreekt vijf talen, schijnen er maar drie te zijn. Ik moet het dus allemaal nog maar zien”, is Driessen overduidelijk nog niet onder de indruk van de mogelijk aanstaande Ajax-directeur.

AZ

Beuker is de afgelopen dagen neergezet als de ‘grondlegger’ van de Alkmaarse jeugdopleiding, die hoog staat aangeschreven. Driessen plaatst echter ook daar zijn vraagtekens bij. “Kijk, ik vind het allemaal leuk hoor dat AZ en het ophemelen van de jeugdopleiding. Maar noem jij nou eens één speler die in de Europese top speelt en bij AZ zijn opleiding heeft gehad? Ze zijn allemaal al weg. Nu heb je Reijnders, maar hij is opgeleid door Zwolle.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En ja hoor daar is hij weer .... de man die alles weet: NIET DUS!!!! Ik mag aannemen dat Louis weet waar hij het over heeft en Alex Kroes goed kent anders zal hij hem echt niet naar voren schuiven bij Ajax. Driessen ziet alles in een negatief perspectief vooral als het over Ajax gaat. Deze "journalist" heeft één specialiteit namelijk goed uit zijn nek lullen.

FCJel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Toch is al die negativiteit wel uit gekomen afgelopen 6 maanden.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou graag een profielschets-/analyse van Valentijn Driessen willen inzien. Echt waar. Vroeger had je bij een militaire keuring de ABOHZIS-norm van 1 t/m 5. S stond voor stabiliteit, 1=geschikt, 5=ongeschikt, deze Valentijn zal wel een S5 hebben gescoord, dat merk je aan alles of hij heeft een PTSSyndrome, de drang om op en over alles en iedereen negatief te reageren is duidelijk zichtbaar. Lekker weer indirect Louis aanvallen Valentijn.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Krotje wat is niet waar dan van wat hij zegt . Jullie hebben een haat tegen driessen en bijna alle media . Maar wat de media zegt dat zien we toch bij ajax op dit moment Deze man zit in schotland bij een nietszeggende club ,die dus 7e staat
Dus waarom niet bij een topclub . De geweldige opleiding van az wordt gerund en werdt bedacht door meerdere mensen. Dus ja je moet het ook maar zien of deze gast slaagt bij ajax . Waar hij ook nog eens een andere functie krijgt Toevallig moeten deze mensen hun werk doen en nieuws brengen . Net als toen met mislintat . Maar toen zaten jullie ook alles te verdedigen . En iedereen is zo tegen jullie Niet alles van de media is bullshit . En als het slecht gaat en het rommelt ,en er worden rare beslissingen genomen . Is dat gewoon nieuws .

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@gtsb maar dat van Mislintat sloeg nergens op. Hij was nog niet eens begonnen en toen had hij al gefaald. Heel veel gaven hem niet eens een eerlijke kans. Uiteindelijk was het gewoon drama maar dat is achteraf gekeken. Ik ben eens met dat sommige verdediging natuurlijk bullshit was, maar ik snap best dat mensen hem verdedigde op basis om niet voor hij begon al afgebrand te worden.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gtsb, alsjeblieft jij gaat in details, Schotland en weet ik wat, jij weet toch niets van, niemand eigenlijk. Trouwens mijn reactie is algemeen, die Driessen is gek en is wraakzuchtig jegens Ajax en met alle respect jij grijpt ook werkelijk elke gelegenheid aan dat als het om Ajax gaat en dan in negatieve zin, dan ga je je mond roeren, jij fit gewoon op Ajax. Ik zal eens opletten hoe regelmatig jij dit bij je club (Feyenoord) doet en ik hou het echt bij. Jij gedraagt je vaak als advocaat van de duivel. Let wel -op wat ik zeg-: ik verbied je niet om te reageren op Ajaxartikelen, maar waarom bemoei jij je toch altijd met Ajax, ga je eigen club bestuderen, complimenteren en beoordelen man, ik doe het nooit met je club, want je club interesseert mij geen hol, pfff vermoeiend dit. Jouw haat tegen Ajax is hetzelfde als van die Driessen. @Deze man zit in schotland bij een nietszeggende club ,die dus 7e staat" Waar speelde Slot eerst ? PEC, Waar was Slot voor Feyenoord een trainer van ? AZ, een topclub ? Waar coacht Slot nu ? Feyenoord, een topclub ? Hou op man.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit is wat ik nu bedoel steeds . Je slaat om je heen en iedereen is tegen . Verder is slot geleidelijk gekomen tot waar hij nu is en heeft niks met deze man te maken. De feiten zijn dat deze man gedeeltelijk deel was van de goeie az opleiding . Dat hij nu bij die club zit ,en daar iets anders doet ,dan waarvoor ajax hem wil halen . Dus is het dan raar dat de media en heel veel mensen er vraagtekens bij zetten !!. Ik dacht van niet . Maar wat ik al zei dit is net als bij mislintat deze zomer . Rare aankopen etcetc en jullie verdedigde alles . We gaan het allemaal idd nog zien . Maar de voortekenen zijn gewoon weer niet goed voor ajax . Ook iedereen maar binnen halen met ajax dna en de rol van v gaal .

Adder
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waar waren jullie toen het kut ging met Feijenoord en elke wedstrijd op je broek kreeg met 4 en 5 nul. Julie hebben 15 lang onder een kei gezeten en nu het eindelijk en gelukkig goed gaat met feijenoord komt je ineens onder je kei vandaan.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach King, je weet wie en hoe gtsb is, voorspelbaar en vermoeiend, er valt geennormale discussie met hem te voeren. Werkelijk alles en ook alles van Ajax is slecht, is inferieur, is malheur. Die reacties van hem druipen af van jarenlange opgekropte frustraties jegens Ajax en nu het niet zo best met Ajax gaat, dat weten wij allemaal, niks mis mee en het zogenaamd goed met Feyenoord gaat probeert hij zijn rancunes er op los te laten, niet één keer maar elke keer als het om Ajax gaat. Het volgende schrijft hij: "Jullie hebben een haat tegen driessen en bijna alle media". Jullie ? Wie zijn jullie ? Wij (?) hebben een haat tegen -Driessen- en tegen -bijna alle media-, moet je die gast horen kleppen. Die gtsb is niet goed bij zijn hoofd hoor King.

FCJel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ha hier ga je nat, vergeten account te swappen. Als het al niet duidelijk was dat je een persoon bent, is deze thread bewijs.

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Krotje Driessen is niet alleen wraakzuchtig tegen ajax, maar tegen iedereen die hem niet naar de mond praat en ophemelt, Nu is ajax aan de beurt omdat het daar slecht gaat. Zelfs slot wordt door hem afgebroken omdat die hem op zijn nummer heeft gezet, net zoals van Gaal en van Praag hebben gedaan. En dan in een ander programma proberen om van Praag af te branden bij die geile gluipers Genee en Derksen

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies DeBlauwe1, ik had al eerder geschreven dat elke club (inclusief alles en iedereen) aan de beurt komt, Slot en Bosz zijn al aan de beurt geweest, maar Ajax staat bovenaan zijn ziekelijke geest. Deze persoon Driessen is niet fris. En dan heb je ook nog zijn adept gtsb, die koste wat kost een ieder die tegen Ajax uithaalt verdedigt alsof hij alle inside information heeft. Het doel van de gefrustreerde gstb is alleen Ajax kapot schrijven, meer niet, hij is ook niet fris in zijn hersens..

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach hou toch op gtsb. Ik heb je het voordeel van de twijfel gegeven, maar ik zeg hier letterlijk: "je bent knettergek en Ajaxziek". Voor ons Ajacieden en daar hoor jij niet bij zijn er voortekenen zoals jij fantaseert en of ze goed zijn of niet het gaat alleen ons Ajacieden aan en zeker niet vijanden van Ajax zoals jij de grootste bent. Ook voor Feyenoord zijn er voortekenen en of ze gegarandeerd goed zijn, moeten wij maar zien. Dus niet meer reageren op Ajaxartikelen, dat is mijn verzoek en is geen verbod, maar jij wordt niet serieus genomen, jij maakt jezelf gehaat als het al niet zo was.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Toen waren wij ook in de Kuip te vinden tijdens de wedstrijden van Feijenoord. In voor en tegenspoed dus.

Tikkieterug 44
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die man moet echt ophouden. Alles wat Ajax haalt of op t veld zet kraakt hij meteen. Ook al heeft iemand maar een paar min gespeeld dan heeft hij een oordeel pff misselijk persoon

Adder
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Diessen heeft een IQ van een garnaal en heeft net zoveel chromosomen als een koe. Hij vreet en schijt waar hij staat

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou dan mag hij jou een hand geven Driessen. Want jij denkt dat je ook alles van voetbal afweet

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Idd en driessen zat er de afgelopen weken echt niet naast. Zie eerst de degradatie kraker tegen utrecht maar eens te winnen.Tegen psv zijn ze bij voorbaat kansloos...

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En denk je dat je 1908clubje van het Afrikaanderplein het tegen Celtic redt ? Om maar te zwijgen tegen Lazio en Atletico ? En tegen PSV is je clubje ook kansloos, PSV heeft een grotere selectie topspelers, de bank alleen al "om te kwijlen" en dat zie ik in Zuid niet. PSV wordt kampioen. Trouwens wat maak jij je druk om Driessen en Ajax man.

Theodorus67
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat van die talenkennis op cv"s is iets wat 80% van de mensen zonder gene doet. Terwijl ze niet eens fatsoenlijk Nederlands spreken. Het is strafbaar om te liegen op je cv. En een reden voor ontslag zonder vergoeding als men er later achterkomt.

J Spiep
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Driessen alles beter weet over iedereen dan wordt het tijd dat hij de nieuwe trainer wordt bij Ajax. Dan zijn ze na 3 jaar weer kampioen Van de eerste divisie.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen