Ajax-spits Brobbey: 'Ik ben natuurlijk heel blij voor hem'

12 november 2023, 17:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Brian Brobbey heeft nog altijd veel contact met RKC Waalwijk-keeper Etienne Vaessen. De sluitpost kwam eind september hard in botsing met Brobbey en raakte bewusteloos, maar keerde dit weekend terug onder de lat bij zijn team. En dat heeft de spits van Ajax zeker meegekregen.

“Ik zag hem op het veld, ja. En net toen we richting Almere reden, zag ik het langskomen op Facebook”, reageerde de aanvaller van Ajax bij ESPN op de vraag of hij zaterdagavond ook tv gekeken heeft. “Ik ben natuurlijk heel blij voor hem. We hebben heel veel contact, dus ik ben heel blij voor hem.”

Artikel gaat verder onder video

Ook het duel tegen Almere City FC (2-2) kwam ter sprake in het vraaggesprek, waarin de spits veel duels uitvocht met verdediger Damian van Bruggen. "Ik ben er vrij zeker van dat ik elk duel heb gewonnen, dus ik denk niet dat hij sterker is”, reageerde de aanvaller desgevraagd. “We hadden met een overwinning naar huis moeten gaan.”

Door een ongelukkige tackle van Benjamin Tahirovic kwam Ajax uiteindelijk echter slechts met een punt weg uit Almere City FC. “Tahirovic zal van zijn fout leren, want hij is een topspeler”, loofde Brobbey zijn ongelukkige collega. “Het was natuurlijk niet slim, maar hij was ook belangrijk met een doelpunt.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Brobbey is toch die Ajax speler die niks kan?

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Twijfel of je wel echt voor Ajax bent, man man man wat ben jij negatief op elk artikel.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat rot voor jou

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen