Ajax-supporters genieten massaal van bericht Ajax na uitschakeling Feyenoord in Champions League

30 november 2023, 10:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax-supporters hebben dinsdagavond op sociale media smakelijk gelachen om een bericht op de sociale media van de Amsterdamse club. Exact op het moment dat Feyenoord in eigen huis door Atlético Madrid werd uitgeschakeld in de Champions League, plaatste de nummer acht van de Eredivisie een bericht op de socials. Het zorgde voor leedvermaak onder de supporters van de Amsterdamse club.

Een paar minuten nadat heel Rotterdam en omstreken dinsdagavond in rouw was wegens de uitschakeling in de Champions League door Atlético Madrid (1-3), zette Ajax op X een bericht online: "Nu focussen we ons op donderdag", stond er geschreven. Een bericht zonder kwade bedoelingen, maar de supporters van Ajax hadden wel degelijk door dat dit bericht op een opvallend moment online werd gezet.

Artikel gaat verder onder video

"Deze tweet wordt precies verstuurd op het moment dat Feyenoord is uitgeschakeld, wat mooi!", reageert een supporter van de Amsterdamse club. "Loonsverhoging voor Ajax Media", schrijft een andere supporter onder het bericht. Er zijn ook fans die vrezen voor een klap terug van Feyenoord donderdag, als Ajax het opneemt tegen Olympique Marseille: "Dit gaan we echt als een boemerang in ons gezicht terugkrijgen als we donderdagavond kansloos eruit vliegen", schrijft de supporter op sociale media.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Donderdag avond kan je niet vergelijken met de dinsdagavondwedstrijd, waarin Feyenoord door al te hoge verwachtingen en blinde ambities in eigen huis zwaar teleurstelde. Ajax is op dit moment aan het herstellen en elk gelijkspel of overwinning is meegenomen. Maar ik denk dat de Ajaxspelers hun uiterste best zullen doen om wat te presteren. Het leedvermaak van de Ajacieden naar Feyenoord begrijp ik heel goed na al die vernederingen van de afgelopen maanden, maar voor mij hoeft het niet.

Swiebertje
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Hupsakee. Malle Berghuis. Helemaal niks dit jaar. AEK speelt met gemak gelijk.

Dug out
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Onzin om zo te reageren. Het is goed voor het Nederlandse voetbal als Feyenoord had gewonnen. Hoe meer geld de Nederlandse clubs verdienen in de CL hoe sterker de eredivisie wordt.

gtsb
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Dug out als het nu echt iets leuk was prima . Maar dit is een aanname en niet eens bedoeld . Dus ja waar zit de humor . Verder creeert de media van alles . Maar wat er echt leeft onder feyenoirders weten ze niet . De meeste feyenoorders die ik ken en hoor en lees . Hebben nooit beweerd zeker te zijn van overwintering in de cl ,kampioen worden etc . Tuurlijk zijn er op internet mensen /reacties te vinden . En daar maakt men goed gebruik van om te scoren .

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Het was wel zo dat de 010-supporters de afgelopen weken/maanden toen het erg slecht met Ajax ging zij geen genade met de club AFC Ajax hadden, dus ik begrijp hun wraak wel. Of het Nederlandse voetbal een imagoverbetering krijgt als Feyenoord had gewonnen is nog de vraag, ik vond 010 al in eerdere wedstrijden minder worden. Nou ja Feyenoord krijgt nu nog de kans om dat in de EL te bewijzen.

gtsb
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Krotje jullie deden dat al jaren dus ja . En veel feyenoorders waren er trouwens na een paar weken wel klaar mee. De media stookt het ook er op . Het is maar hoe erg je je daarin laat meeslepen

KROTJE
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

gtsb, hap hap hap, ik neem je niet serieus meer. Je lult altijd in de rondte als je maar denkt gelijk te hebben. Zoals je weet ben ik tegen dat gezeik over en weer, maar je kunt niet ontkennen dat 10-supporters naar hartenlust hatelijke, racistische (joden, neus), vernederende reacties hier op FCUpdate schreven en nu krijgt 010 het terug. Dus niet meer zeuren, je lijkt alweer op een grammofoonplaat.

Kramer
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Er wordt van een mug een olifant gemaakt..

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Precies

Swiebertje
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Ajax - Feyenoord 0-4

haike
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

lachuh toch!!! en 2 dagen later liggen ze er bijna zelf helemaal uit ook geen conference cuppie!! en volgend seizoen helmaal niks geen europees in amsterdam!! dat is pas schitterend! want ze gaan nu denk ik wel weer richting rechter rijtje afdalen!! ik zal mijn voodoo pop maar weer eens tevoorschijn halen!! zodat ze weer een paar wedstrijden gaan verliezen!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen