De Telegraaf noemt club die zich officieel gemeld heeft voor Kenneth Taylor

13 mei 2024, 07:40
Foto: © Imago

Waar zondag duidelijk werd dat Kenneth Taylor in beeld is bij een Italiaanse club, weet De Telegraaf maandagochtend te melden dat het om Napoli gaat. De topclub heeft onlangs aangeklopt bij Ajax om zaken te doen met de 21-jarige middenvelder.

De krant weet daarbij direct te melden dat ‘een vertrek van Taylor onbespreekbaar is’. Technisch directeur Alex Kroes zou duidelijk zijn geweest over de toekomstplannen van de Ajacied. Taylor behoort tot het geraamte van het elftal dat komend seizoen in principe weer voor de prijzen moet spelen.

Artikel gaat verder onder video

“Kroes zal zich ervan bewust zijn dat hij de speler wel snel duidelijkheid moet geven over het plan voor komend jaar”, schrijft De Telegraaf. Taylor werd al vaker gelinkt aan een vertrek bij Ajax. De middenvelder, die dit seizoen regelmatig het mikpunt van kritiek was, stond in serieuze belangstelling van Atlético Madrid.

Taylor is pas 21 jaar oud, maar speelde al 112 wedstrijden in het shirt van de hoofdmacht van Ajax. In die 112 wedstrijden scoorde de middenvelder negentien keer en gaf hij vijftien assists.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kenneth Perez: 'Opvallend en gek dat hij naar Ajax gaat, ik dacht echt dat hij karakter had'

Kenneth Perez is verrast. "Ik vind het wel opvallend dat je blijkbaar zó graag bij Ajax wil komen."

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

Meemetoranje.nl is vernieuwd: scoor hier een gratis poloshirt of sjaal!

  • GRATIS
It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Storm
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

We weten allemaal hoe het gaat: óf hij gaat gewoon weg tegen de juiste prijs, want iedereen heeft een prijs...óf Ajax gaat hem een beter contract aanbieden en hij blijft. Van mij hoeft hij niet weg omdat ik denk dat hij met betere spelers om zich heen zelf ook beter wordt.

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat heb ik gezegt toen iederèèn hem neerhaalde , dat hij een hele grote € transfer gaat maken , mensen met weinig voetbal verstand , gaan meestal het eerste in de opposition en blerren er op los op social media en ook in het stadion , maar goed het is wat het is .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen