Driessen ziet Ajax terugkeren naar degradatiezone: ‘Dan ben je wel heel diep gezonken als club’

20 november 2023, 19:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots/De Telegraaf

Ajax maakte maandagmiddag bekend dat Branco van den Boomen dit kalenderjaar niet meer in actie gaat komen voor de Amsterdammers. Volgens Valentijn Driessen zegt het veel dat Van den Boomen op dit moment onmisbaar is voor Ajax, en stelt dat de ploeg van John van ’t Schip zomaar weer eens kan afdalen naar de onderste regionen van de Eredivisie.

Door een blessure aan de linkerknie moest de middenvelder geopereerd worden. Inmiddels werkt de Brabander aan zijn herstel, maar een rentree zit er pas ná de winterstop in. “Ik hoop dat hij in de voorbereiding van de tweede seizoenshelft weer kan aansluiten. Want, hoe gek het ook klinkt, hij is best wel belangrijk voor dit Ajax”, stelt Mike Verweij tijdens Kick-off.

Artikel gaat verder onder video

Pim Sedee stelt dat Van den Boomen ‘de hoop in bange dagen was voor Van ’t Schip’. “Dan kun je wel zien hoe diep je bent gezonken. Als club!”, reageert Driessen daarop. Even daarvoor kwam Sedee met de stelling ‘of Ajax door de blessure van Van den Boomen weer richting de degradatiezone zakt’. Driessen was het daarmee eens.

Van den Boomen was de eerste wedstrijden onder Van ’t Schip de uitblinker, maar moest de twee duels met Brighton & Hove Albion en Almere City aan zich voorbij laten gaan. De middenvelder, die in de zomer transfervrij overkwam van Toulouse, speelde tot dusverre vijftien wedstrijden in het shirt van Ajax. Twee keer was hij hierin trefzeker.

Is Van den Boomen onmisbaar voor Ajax?

Laden...
773 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Eco
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Gelukkig is de Telegraaf er bij Ajax uit gegooit. Één voordeel heeft Ajax. Alles wat deze niksnut voorspelt komt niet uit. Nul verstand van voetbal en is alleen maar uit op relletjes creëren om dat flut krantje te verkopen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen