Feyenoord-fans zijn woedend: Allard Lindhout beïnvloedt titelrace in slotfase PSV

25 november 2023, 21:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Johan Bakayoko is zaterdagavond zeer goed weggekomen in de slotfase van het uitduel van PSV met FC Twente (0-3 overwinning). De Belgische vleugelaanvaller ontsnapte aan rood, waardoor hij er volgende week gewoon bij is in de topper tegen Feyenoord.

Bakayoko vergreep zich in de 93ste minuut van de wedstrijd met geel op zak en bij een 0-3 voorsprong aan Ricky van Wolfswinkel. De PSV’er werd net over de middenlijn voorbijgelopen door Van Wolfswinkel, waarna hij de spits van FC Twente met twee handen naar de grond werkte. Een tweede gele kaart was normaal geweest, maar scheidsrechter Allard Lindhout spaarde Bakayoko. Die kan PSV daardoor volgende week gewoon van dienst zijn tijdens de uitwedstrijd tegen Feyenoord.

Artikel gaat verder onder video

Commentator Mark van Rijswijk van ESPN uitte in zijn liveverslag zijn verbazing over het uitblijven van een tweede gele kaart voor Bakayoko. “Ik wilde zeggen: hij gaat de wedstrijd tegen Feyenoord missen. Maar hij mag hier heel erg van geluk spreken. Hij pakt hier bijna zijn tweede gele kaart nog. Lindhout is mild. Het is de 93ste minuut: hij houdt vast. Ik had de indruk dat Lindhout geel wilde gaan trekken. Misschien zag hij daarna dat het Bakayoko was en wilde hij geen tweede gele kaart trekken. Dat weet alleen Lindhout. Feit is dat Bakayoko hier zwijnt”, aldus Van Rijswijk.

Online stromen ondertussen veel boze reacties binnen over het besluit van Lindhout om Bakayoko niet te scoren, vooral afkomstig van supporters van Feyenoord. Bakayoko is de laatste weken behoorlijk op dreef en gaf zaterdagavond met een doelpunt en een assist opnieuw zijn visitekaartje af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Zijn jullie de niet gegeven kaarten aan Hartman en idrissi van vorige seizoen in Amsterdam vergeten staat het nu 1-1 daarin Okay

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Dan ben jij zeker de kaarten vergeten die tadic en anthony hadden moeten krijgen.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Als dit geen gele kaart is dan hoef je hem ook nooit meer te geven. Geld voor iedereen. Vasthouden geen geel prima regel vanaf nu.

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Bal het veld in schieten van DE oranje keeper van Nederland 😂😂😂

gtsb
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Zoals al vaker gezegd stemmingmakerij en makkelijk scoren van fc update. Doormiddel van wat reacties te plukken van het internet social media ,kun je een sfeertje /verhaaltje neerzetten . Tuurlijk was het 2x geel maar ik zit op feyenoordsites en het valt allemaal wel mee hoor . Dus niet alle feyenoordfans zijn woedend . Wat erger was ,was dat hilgers terecht rood kreeg ,maar propper tegen ons(feyenoord ) niet met de bijbehorende penalty

IronKnuckles
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

We kunnen natuurlijk blijven lullen over de ‘KNJB’ maar onze vrienden uit Eindhoven mogen echt niet klagen. Dik rood en gematst door de KNPB (hoop dat ze in Eindhoven ook humor hebben)

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze winnen wel terecht maar het is natuurlijk wel mazzel dat er nu al voor de 2e x een speler zo in de fout gaat en rood krijgt. Ja dat speelt psv het wel uit . Dat psv ook mazzelt met het niet krijgen van kaarten is idd wel vreemd . Maar goed ik vind het algemene niveau van de scheidsrechters zeer bedenkelijk ook bij andere wedstrijden .

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je vergist je in je afkortingen moet het niet zijn KEVB Koningklijke Eindhovense Voetbal Bond of KPVB Koninklijke PSV Voetbal Bond. Ondanks ze oprecht alles winnen en beduidend beter zijn dan de tegenstanders worden ze wel vaak gematst dit jaar Lijkt wel of PSV perse kampioen moet worden om de sfeer erin te houden bij de BOND

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Dat Schouten voor eenzelfde overtreding als die van die Twentespeler alleen maar geel kreeg is voor mij een raadsel. Maar ja nu hoor je die ex scheids niet

Sander17
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eenzelfde? Jij bent niet goed.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen