Koeman geeft Johan Cruijff ArenA een veeg uit de pan na zege op Ierland

18 november 2023, 23:21
Foto: © NOS

Ronald Koeman was allerminst blij met de omstandigheden in de Johan Cruijff ArenA tijdens de wedstrijd tussen Nederland en Ierland. De bondscoach noemt het veld ‘dramatisch’.

Koeman wordt na afloop gevraagd naar het optreden van Jerdy Schouten. De middenvelder, die bekend staat om zijn passzuiverheid, was met name in de eerste helft opvallend slordig. Koeman maakt van het moment gebruik om kritiek te uiten op de grasmat in Amsterdam.

Artikel gaat verder onder video

“Ik denk dat het misschien ook wel met het veld te maken heeft, want het veld is dramatisch”, legt hij uit aan de NOS. “De bal stroopt, de bal loopt niet lekker, hobbelig veld, maar ik ben het ermee eens dat hij balverlies leed op twee of drie momenten. Dat zie je niet vaak bij hem.”

Zou het kunnen komen omdat het shirt van Oranje ‘zwaar weegt’? “Misschien wel, dat zou je hem moeten vragen”, zegt Koeman. “Ik heb hem deze week gezien en hij was vrij nuchter. Hij trainde erg goed mee. Je ziet duidelijk waar zijn kwaliteiten liggen. Misschien is het dan toch de druk van het Oranje-shirt, dat zou kunnen. Maar daar zal hij nu wel van af zijn, dan.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Angelo Verdam
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Hahaha Koeman jongen geef gewoon toe dat ie belabberde speelde het was net of ik naar de 5e klasse zat tekijken echt slecht als je zo op het ek speelt kom je niet ver bah walgelijke pot

CG
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

Zo is dat. Koeman wil altijd iemand de schuld geven terwijl hij de onjuiste spelers op het veld heeft staan dit omdat meerdere speler geblesseerd zijn, Hi heeft altijd een negatieve oorzaak terwijl hijzelf de hoofdschuldige is wat hijzelf dat niet wil toegeven. De Arena staat er al sinds 1996 ! ! ! !

Goku
Link gekopieerd!
  15
  + 1
avatar

Veld in Arena is altijd al slecht geweest vanaf het begin hebben ze al moeite met om een goede grasmat te krijgen. In begin moesten ze geloof ik wel om de maand een nieuw veld laten liggen

Wally 2024
Link gekopieerd!
  11
  + 1
avatar

Goku

Als je commentaar geeft doe het dan wel goed het is niet laten liggen maar een nieuw veld laten leggen

Goku
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

SORRY 😢😢😢 zal het niet meer doen, maar het blijft een kud veld 😉

infielder
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Hij lijkt op een koe man

Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

klopt!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen