Van der Gijp: 'De grootste gek uit de selectie is aanvoerder gemaakt, absurd'

1 november 2023, 22:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

René van der Gijp heeft geen goed woord over voor het gedrag van Michiel Kramer in de bekerwedstrijd tussen FC Utrecht en RKC Waalwijk (3-2). De aanvaller van RKC beging in een kort tijdsbestek twee forse overtredingen.

In de 21ste minuut kwam Kramer weg met een gele kaart, toen hij zijn noppen langs de enkel van Ryan Flamingo haalde. Een minuut later ging hij hard door bij Marouan Azarkan, maar toen kreeg hij geen kaart van scheidsrechter Laurens Gerrets.

Artikel gaat verder onder video

“Dat is toch ook wat, dat je de grootste gek uit je selectie aanvoerder maakt”, zegt Van der Gijp woensdagavond bij Vandaag Inside. Hij noemt de eerste overtreding van Kramer ‘absurd’. “Dit gaat helemaal nergens over. Hij is een halfuur te laat en probeert gewoon die klauw van die gozer te breken. Auw. Dat doe je toch niet? Kom op man. Die jongen heeft geluk.”

Volgens Van der Gijp had trainer Henk Fraser moeten ingrijpen na de tweede charge van Kramer. “Dan haal je zo’n jongen toch naar de kant? Ga je vrouw lekker vervelen. Dit slaat nergens op, waanzin.” Johan Derksen vult aan: “In dit geval kan een club ook zeggen: daar zijn we niet van gediend.” Kramer werd in de pauze gewisseld; RKC verloor met 3-2.

Had Michiel Kramer een rode kaart verdiend tegen FC Utrecht?

Laden...
2791 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Adder
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Verleden keer al geschreven dat bij die Kramer en hoekje loszit. 1 hoekje?? wel meerdere hoekjes zit bij deze gast los. Natrappen, smerige overtredingen maken en dan onnozel kijken, toegeven dat je ook wel eens bewust een keiharde overtreding hebt gemaakt op een keeper. Wat voor haatdragende teksten deze gast allemaal uitkraamt in de media tov bepaalde spelers en ploegen. Dit alles zou bestraft moeten worden met 2 jaar lang een schorsing om te mogen voetballen. Verder begrijp ik niet waarom deze gast nog een podium krijgt en wij zijn onzin aan moeten horen.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nu ben ik met Gijp eens.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ook. Wat een dwaas.

avatar

Ja maar de ene dwaas verwijt de andere dwaas wat, dus dat heeft dan geen betekenis meer

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen