'Ten Hag signaleert bij oude club versterking met transferwaarde van 75 miljoen'

30 december 2023, 17:45
Foto: © Imago

Erik ten Hag is in de zoektocht naar versterkingen uitgekomen bij zijn oude club Bayern München. De coach ziet in Joshua Kimmich naar verluidt de ideale versterking voor het middenveld van Manchester United.

Kimmich wordt dit weekeinde in de Spaanse pers in verband gebracht met een transfer naar Barcelona. De Catalaanse grootmacht zou echter geduchte concurrentie hebben in de strijd om de 28-jarige middenvelder, want ook Manchester United en Liverpool zien zijn komst naar verluidt wel zitten.

Artikel gaat verder onder video

Kimmich staat sinds de zomer van 2015 onder contract bij Bayern. De multifunctionele rechtspoot heeft nog een contract voor anderhalf jaar bij de Duitse recordkampioen, maar maakt vooralsnog geen aanstalten om de samenwerking te verlengen. 

Kimmich zou derhalve aanstaande zomer voor een relatief zachte prijs op te halen zijn bij Bayern. Transfermarkt taxeert de huidige transferwaarde van de middenvelder op een bedrag van 75 miljoen euro.

75 miljoen euro is ... voor Joshua Kimmich

Laden...
1790 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Laten ze deze "toptrainer" nog meer geld weggooien? Op papier waren Anthony en al die andere peperdure aankopen ook goed materiaal, maar zolang daar een coach rondloopt die er geen fli**er van kan, komt dat er niet uit. Ik vraag me serieus af waarmee deze "toptrainer" het bestuur mee afperst want laten we eerlijk zijn... Ole deed het niet slechter met dat bagger-elftal wat hij tot zijn beschikking had.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen