Erik ten Hag wil groot probleem bij Manchester United oplossen met één Nederlandse spits

24 december 2023, 16:55
Foto: © Imago

Het Manchester United van Erik ten Hag heeft interesse in Bologna-aanvaller Joshua Zirkzee, zo weet SPORT1 althans te melden. Het doorgaans goed ingevoerde Duitse medium meldt dat Manchester United het spitsenprobleem wil oplossen met de komst van Zirkzee, die uitblinkt bij Bologna.

Zirkzee werd de afgelopen periode al aan verschillende clubs gelinkt wegens zijn goede prestaties bij Bologna, de nummer vier van Italië. Zo werd de spits van Jong Oranje in verband gebracht met Bayern München, dat hem voor een bedrag van ongeveer veertig miljoen terug zou kunnen kopen. Daarnaast werd Juventus genoemd, maar nu ook Manchester United, The Red Devils, die zaterdag onderuit gingen bij West Ham United, kunnen een extra aanvalsleider maar al te goed gebruiken op Old Trafford. 

Artikel gaat verder onder video

Serhou Guirassy, die dit seizoen uitblinkt bij Stuttgart, werd ook aan Manchester United gelinkt, maar van die interesse is volgens SPORT1 geen sprake: "In plaats daarvan richt United zijn aandacht op Italië", schrijft het medium. In datzelfde land haalde Manchester United afgelopen zomer voor 75 miljoen euro een spits, maar Rasmus Højlund voldoet momenteel niet aan de verwachtingen. Daardoor wil Manchester United met Zirkzee een extra spits aan de selectie toevoegen, zo zijn de geluiden in de Duitse pers.

Zou Manchester United Zirkzee moeten halen?

Laden...
610 stemmen
Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

deVoorstopper
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Alweer een speler die Manchester United wil kopen om hun problemen op te lossen, maar misschien moeten ze eerst eens kijken naar de spelers die ze al hebben

KROTJE
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Is Hojlund een miskoop dan Erik ? Je moet ook letten op die clown in het doel bij ManU, zwakke keeper.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ze missen teveel kansen Krotje !!!!

KROTJE
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Gisteravond in The MOTD een goede analyse van het te kort schietende ManU-spel gezien. Bijvoorbeeld: Shaw stond op links helemaal vrij op een voorzet te wachten, maar de speler gaf hem aan een medespeler "in the Traffic" zoals de analist het zo goed omschreef. "The Traffic" wordt het speelveld bedoeld waar het druk is, moet dan weer aan Taylor bij ons denken. Bij Bournemouth speelt een in mijn ogen topspits: Dominic Solanke, wat een held, hij maakte ook een hattrick. Deze selectie van ManU schiet aan alle kanten tekort om in de PL nog van betekenis te zijn als je naar de andere clubs kijkt zelfs een Burnley is beter lijkt me.

hunteklaas
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Zirkzee kan beter nog even nadenken voordat hij naar Man U gaat, want ondanks hun interesse in hem blijkt uit eerdere aankopen dat ze spelers niet altijd het vertrouwen geven om te slagen

Maister
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

United denkt toch niet serieus dat Zirkzee hun problemen kan oplossen na zijn matige prestaties bij andere clubs.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

dus als ik het zo begrijp je hebt 500 miljoen op het veld je hebt een probleem met scoren , ongelimiteerd budget. En zn plan is joshua zirkzee. uh ok..

Mr. LabMan
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Als ik EtH was, ging ik voor Brian Brobbey!!!

real8madrid
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Interessant, Manchester United lijkt een goede keuze te maken door voor Zirkzee te gaan. Hopelijk kan hij het spitsenprobleem oplossen en zijn prestaties bij Bologna voortzetten in de Premier League.

Voetbalxpert
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Wie heeft al die spelers die het probleem vormen gehaald?En zijn ze gehaald omdat ze goed zijn of wilde men problemen. Volgens mij is ManU te hoog gegrepen voor ten hag en is hij het probleem

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen