Fenerbahçe en Galatasaray gaan met opvallend aantal punten winterstop in na remise in heksenketel

24 december 2023, 19:00
Foto: © Imago

Fenerbahçe en Galatasaray zijn zondagavond niet tot scoren gekomen in een matige topper. De twee titelkandidaten hielden elkaar, zonder groots te voetballen, in evenwicht. Er waren weinig grote kansen te zien in het Sukru Saracoglu Stadium, waardoor een 0-0 eindstand een prima afspiegeling van de wedstrijd was. 

De topper tussen de twee best spelende ploegen van Turkije was een belangrijke, want Fenerbahçe en Galatasaray hadden in zestien wedstrijden allebei evenveel punten verzameld. Daardoor kregen alle twee de ploegen de kans om met de koppositie in handen de kerstdagen in te gaan. Een goede wedstrijd werd het echter niet in Istanbul. In de eerste helft werd er geen een keer op doel geschoten en lag het spel regelmatig stil. De scheidsrechter hield de wedstrijd echter uitstekend onder de controle en probeerde het tempo in de wedstrijd te houden.

Artikel gaat verder onder video

De tweede bedrijf was iets beter, want er werden meer kansnen gecreerd. Echte grote mogelijkheden bleven uit, want in de hele wedstrijd wist thuisploeg  Fenerbahçe geen enkel schot op doel te lossen. Vaak kwam het, net als Galatasaray, tot dreiging richting het strafschopgebied, maar ontbrak het aan scherpte. Daardoor was een 0-0 eindstand een logische einduitslag van de absolute topper in het Turkse voetbal. Fenerbahçe en Galatasaray houden elkaar in evenwicht, net als op de ranglijst (allebei 44 punten), maar Fenerbahçe gaat als koploper (doelsaldo) de feestdagen in.

Wie wordt er kampioen in Turkije?

Laden...
139 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

deVoorstopper
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Wat een teleurstellende vertoning, beide teams durfden geen risico te nemen en de scheids floot voor elke kleine overtreding. Hopelijk wordt de finale van de super cup een stuk leuker om naar te kijken

real8madrid
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Een matige wedstrijd tussen Fenerbahçe en Galatasaray, waarbij beide teams weinig kansen creëerden en een 0-0 eindstand een logische uitslag was. Hopelijk zien we in de volgende topper meer spektakel en doelpunten.

hunteklaas
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Een teleurstellende match tussen de twee Turkse toppers, waarbij zowel Fenerbahçe als Galatasaray niet in staat was om gevaarlijk te worden. Het lijkt erop alsof beide teams al met hun hoofd bij de kerstdagen waren

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen