Ten Hag laat in zoektocht naar aanvallende versterking oog vallen op Eredivisie-ster

26 december 2023, 18:19
Foto: © Imago

Manchester United heeft in de zoektocht naar aanvallende versterkingen zijn oog laten vallen op Johan Bakayoko, zo claimt Sport1-journalist Christopher Michel. De twintigjarige aanvaller maakt dit seizoen veel indruk in het shirt van PSV.

Bakayoko kan halverwege het seizoen uitstekende statistieken overleggen. In 27 wedstrijden was de Belgische buitenspeler bij zeventien doelpunten direct betrokken. Vier keer haalde hij zelf de trekker over en dertien keer verzorgde hij de assist.

Artikel gaat verder onder video

Daarmee trekt hij de lijn door van vorig seizoen. Toen was Bakayoko goed voor zeven doelpunten en vijf assists in 33 wedstrijden. Het was het jaar waarin de aanvaller doorbrak in het eerste elftal van PSV. Aan het begin van het seizoen speelde hij namens Jong PSV nog enkele wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

Bakayoko wordt al enige tijd in de gaten gehouden door diverse Europese topclubs. Paris Saint-Germain toonde afgelopen zomer concrete interesse in de vleugelaanvaller. Een Frans bod van naar verluidt vijftien miljoen euro werd echter afgewezen. Het contract van Bakayoko bij PSV loopt nog door tot de zomer van 2026.

Manchester United gaat mogelijk een poging wagen om het contract van Bakayoko af te kopen. De club van trainer Erik ten Hag kan wel een aanvallende versterking gebruiken. In achttien wedstrijden in de Premier League scoorden The Red Devils slechts achttien keer. Alleen hekkensluiter Sheffield United (vijftien goals) scoorde minder vaak.

Is Bakayoko een versterking voor Manchester United?

Laden...
383 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

larsson
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Bakayoka heeft zeker de potentie om een grote speler te worden en is momenteel wel een van de leukste spelers om naar te kijken in de eredivisie. Maar als hij echt iets met zijn potentie wil doen dan zou hij sowieso nog een halfjaar bij psv moeten blijven en eigenlijk nog wel 1,5, maar als je dan toch gaat kies er dan eentje waar je speelt en de druk niet te hoog ligt vanaf moment 1 zoals bij een falende clubs als united waar je carrière kapot gaat

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen