Wilfred Genee komt met groot nieuws over Matthijs van Nieuwkerk in Vandaag Inside

7 december 2023, 23:26
Foto: © Talpa

Wilfred Genee heeft donderdagavond in Vandaag Inside groot nieuws over Matthijs van Nieuwkerk naar buiten gebracht. De presentator staat volgens Genee na zijn vertrek bij BNNVARA voor een rentree op televisie, bovendien weet hij bij welke zender Van Nieuwkerk dat gaat doen.

Van Nieuwkerk was jarenlang het grote kijkcijferkanon van NPO3, waar hij programma's als De Wereld Draait Door, en de Top 2000 à Go-Go presenteerde. In november 2022 verscheen in De Volkskrant echter een artikel waarin uitgebreid uit de doeken werd gedaan hoe het er achter de schermen bij DWDD jarenlang aan toeging. Talloze redactiemedewerkers zouden het slachtoffer zijn geworden van de woedeuitbarstingen van Van Nieuwkerk, die korte tijd later vertrok bij de omroep.

Artikel gaat verder onder video

Genee kan donderdagavond 'uit betrouwbare bron' melden dat vrijdag om 15.00 uur bekend zal worden gemaakt dat Van Nieuwkerk overstapt naar de commerciëlen: "Hij gaat naar RTL." Johan Derksen had Van Nieuwkerk graag bij Talpa gezien, maar is vooral blij dat de presentator na een jaar in de luwte zijn rentree gaat maken: "Hij was uiteraard van harte welkom geweest, maar ik vind het wel goed dat hij terugkeert op tv."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Als dit waar wordt dan is het niet verwonderlijk voor Nederland, zit in het DNA. Voorbeelden: huisarts/oud minister betrapt bij de heroïnehoertjes, VVD-corryfee die bij de dasha van Poetin geweest was, oud burgemeester van Maastricht kwalijk genomen vanwege zijn contact met een schandknaap, onze Lockheed Prins, oud VVD Statenlid in Limburg, oud CvdK van Drenthe, oud Burgemeester van Schiedam en nog vele andere. Haal ze maar weer terug en gewoon lekker doorgaan. Eerst grote hilariteit, een ieder heeft zijn mening, schande werd er geroepen, grote mediacircus en 'het ergste is dat de slachtoffers weer vergeten zijn'. Haal Mathijs, Tom Egbers, Jack van Gelder, Ali B, Borsato maar weer in de media en showbizz terug, over onze hoogstaande fatsoen, normen en waarden gesproken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen