Ajax had afgelopen transferzomer oogje op Oranje-international: 'Er is gepolst'

1 januari 2024, 23:40
Foto: © Imago

Tijjani Reijnders stond afgelopen zomer op de radar van Ajax. De middenvelder, die op dat moment nog speler was van AZ, vertelt tegenover ESPN dat de Amsterdammers geïnteresseerd waren in hem. Van concrete interesse was daarentegen geen sprake.

“Er was interesse van Ajax, maar niet concreet. Er werd gepolst, maar het is nooit iets concreets geworden. Uiteindelijk hebben ze ook niet doorgepakt en kwam AC Milan, en een paar andere clubs”, begint Reijnders. “Maar Milan sprong er voor mij bovenuit. Daar hebben we meteen goede gesprekken mee gehad”, gaat hij verder.

Artikel gaat verder onder video

Uiteindelijk koos Reijnders dus ook voor AC Milan, waar hij dit seizoen furore maakt. De middenvelder legt uit hoe de onderhandelingen tot stand kwamen deze transferzomer. “Ik kreeg een telefoontje toen ik op safari was in Tanzania. Mijn vader (ook zaakwaarnemer van Reijnders, red.) vertelde dat AC Milan geïnteresseerd was. Toen dacht ik nog: 'het zal wel.' Uiteindelijk werd het alleen heel snel serieus en toen begonnen de gesprekken tussen de clubs.”

Onlangs werd al duidelijk dat de Oranje-international in beeld was bij Ajax. De inmiddels vertrokken Sven Mislintat kreeg afgelopen zomer het nummer van de zaakwaarnemer van Reijnders. De Duitser deed hier niets mee. Inmiddels doet Reijnders het goed bij Milan. De Nederlander speelde al 26 wedstrijden voor de Italiaanse grootmacht.

Had Ajax Reijnders moeten halen?

Laden...
182 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Weer dat dit bewijst dat Ajax niet durft door te pakken naar wél een hele goede speler. Zolang Ajax deze verkeerde ingeslagen weg blijft aanhouden kan de depressiviteit zelfs overslaan naar de Ajax-fans. Dus moet nu meteen de roer om, om dit te voorkomen ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen