Feyenoord spitst de oren: wintertarget van PSV staat ook op de Rotterdamse radar

30 januari 2024, 15:53
Foto: © Imago

Feyenoord houdt de ontwikkelingen rond Couhaib Driouech nauwlettend in de gaten, zo meldt Voetbal International. PSV hoopt de 21-jarige aanvaller in de slotdagen van de winterse transferperiode over te nemen van Excelsior, maar wil (vooralsnog) niet voldoen aan de vraagprijs.

Excelsior verlangt een bedrag van naar verluidt 5,5 miljoen euro voor Driouech, die dit seizoen veel indruk maakt in Rotterdamse dienst. De aanvaller geldt in Eindhoven als mogelijk alternatief voor Noa Lang, die door een bovenbeenblessure langdurig uit de roulatie is.

Artikel gaat verder onder video

Een transfer van Driouech naar PSV lijkt op dit moment ver weg omdat Excelsior veel meer vraagt dan het bedrag dat de koploper van de Eredivisie in zijn hoofd heeft. Voor Yorbe Vertessen is dat slecht nieuws: als PSV er niet in slaagt een nieuwe aanvaller te halen, dan gaat zijn transfer naar Union Berlin mogelijk niet door.

Waar Driouech op de radar staat van PSV, heeft de rappe buitenspeler ook de interesse van Feyenoord gewekt. De Rotterdammers zijn op dit moment eveneens op zoek naar een versterking voor de vleugels. De kans is groot dat de vacante positie wordt ingevuld door Luciano Rodriguez, een twintigjarige Uruguayaan die op dit moment nog onder contract staat bij Liverpool Montevideo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

En die Boussaid van Fc Utrecht? is toch ook een leuke voetballer goeie dribbel acties 1 op 1 snapt het Nederlandse voetbal....

gtsb
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Leuke speler voor utrecht ,maar niet voor Feyenoord.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

met betere spelers kan hij meer rendement uit zn acties halen vergeet dat ook niet. Je moet opletten wat hij elke wedstrijd brengt aan energie en acties. ik denk dat hij nog wel een stap kan maken is het niet Feijenoord dan bijvoorbeeld az ofzo.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beetje Rotterdammer kiest natuurlijk niet voor die strontboeren !!!!

jurgen😎
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

ik persoonlijk kijk naar wat een elftal nodig heeft , en waar zo een speler vandaan komt zou niet een afkeer punt voor mij zijn. Mijn punten zouden zijn bij een vleugelspeler snelheid mentaliteit , creativiteit en of de sfeer in de kleedkamer niet verpest wordt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen