Mike Verweij brengt Ajax-supporters zeer teleurstellend nieuws: 'Die kans is gewoon heel klein'

29 januari 2024, 16:36
Foto: © Imago/Telegraaf

Mike Verweij denkt dat de kans heel klein is dat Ajax in de laatste dagen van de transfermarkt nog aan de haal gaat met Nicolás Tagliafico. Volgens de journalist van De Telegraaf is er wel geïnformeerd naar de Argentijnse linksachter, maar is het niet waarschijnlijk dat de publiekslieveling van Ajax deze winter nog naar Amsterdam komt.

Presentator Pim Sedee vraagt in de podcast Kick-Off van De Telegraaf aan Ajax-watcher Verweij of de Amsterdamse supporters naast Henderson nog een inkomende transfer kunnen verwachten, Dat zal volgens de verslaggever lastig worden, maar er vallen wel namen: "Uiteraard, ook omdat hij niet bij de selectie zat, die van Tagliafico. Daar is ook wel naar gekeken. Ik sluit het niet voor honderd procent uit dat hij komt, maar die kans is gewoon heel klein", geeft Verweij aan.

Artikel gaat verder onder video

Tagliafico is een publiekslieveling bij Ajax en veel supporters zouden de Argentijn wel willen zien terugkeren in de Johan Cruijff ArenA, maar de Ajax-watcher denkt dat het lastig wordt. "Tagliafico heeft in Frankrijk een enorm salaris. Dan zal hij moeten inleveren, maar dat is komende zomer waarschijnlijker dan dat het nu gaat gebeuren. Valentijn Driessen zou het verstandig vinden als Ajax de linksachter nu nog naar Amsterdam haalt: "Als je Tagliafico kan halen voor dit half jaar: doe het nou", is zijn advies.

Ajax moet er alles aan doen om Tagliafico te halen

Laden...
567 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Er komen na rijkhof geen spelers meer bij ze hadden beter een goede spits kunnen halen dan rijkhoff

PassievoorAjax
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

De verdediging van Ajax rammelt. Elke wedstrijd is dat duidelijk. Een of twee aankopen, wil je bij de bovenste drie eindigen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen