Mond van Perez valt wagenwijd open: 'Wat heeft Steijn daar te zoeken?!'

8 januari 2024, 21:46
Foto: © Imago

Kenneth Perez vindt het onbegrijpelijk dat Maurice Steijn zondagavond te zien was in het RTL-programma Casa Di Beau. In gesprek met Beau van Erven Dorens blikte de vijftigjarige trainer uitgebreid terug op zijn roerige periode bij Ajax. Perez is van mening dat Steijn zijn verhaal niet in een entertainmentprogramma had moeten doen.

Waar Steijn vlak voor de jaarwisseling in een interview in De Telegraaf voor het eerst terugblikte op zijn mislukte avontuur, deed hij bij Casa Di Beau zijn verhaal voor de eerste keer op beeld. "Wat heeft Maurice Steijn te zoeken in een entertainmentprogramma? Hij moet toch juist zijn verhaal in een voetbalgerelateerd blad doen? Ik las een kop van een artikel over zijn dochter. Who cares?!", aldus Perez bij Voetbalpraat.

Artikel gaat verder onder video

"Ik begrijp niet dat je in zo'n soort programma je ding gaat doen als je nog in de voetballerij actief wil blijven", gaat Perez verder. "Dat vind ik apart. Ik begrijp er helemaal niets van. Wat voor vervelends heeft hij meegemaakt? Het is toch een succesverhaal dat hij trainer van Ajax is geworden?"

Tafelgenoten Sjoerd Mossou en Martijn Krabbendam snappen wel dat Steijn ervoor heeft gekozen om deel te nemen aan het programma. "Dan doe je mee aan zo'n programma en gaat het over je dochter die meer volgers heeft gekregen. Even serieus...", uit Perez nogmaals zijn onbegrip. "Je bent voetbaltrainer, een serieuze voetbaltrainer! Ik begrijp hem niet. Echt niet. Ik vind dat hij in een serieus programma of serieuze krant zijn verhaal moet doen."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kuipje1908
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Alleen Perez mag overal slap ouwehoeren. Wat een triest figuur.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Die Kenneth noemt zichzelf veel te serieus. Hij kan niet snappen als mensen een andere mening hebben dan hijzelf

Kramer
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Steijn probeert alle schuld weg te schuiven naar een ander en pakt daar elk programma voor aan.

Dug out
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Perez zegt ook dat Ajax geen 6 moet kopen omdat het risico bestaat dat dit ook een miskoop is. Hij vergeet dat Ajax al in een diepe put zit en ERUIT moet komen. Als je dit jaar als verloren beschouwt dan verlies je volgend jaar ook! Je speelt immers dan geen CL.

infielder
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Maurice Steijn ze dochter is gewoon lekker dus hoe bedoel je Who Cares??

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen