Valentijn Driessen walgt van uiterst sympathiek gebaar Henk de Jong: ‘Het is zo goedkoop!’

27 januari 2024, 12:57   Bijgewerkt: 27 januari 2024, 13:05
Foto: © SBS6

Valentijn Driessen heeft geen goed woord over voor de houding van Henk de Jong na het duel van SC Cambuur met USV Hercules in de TOTO KNVB Beker. De hoofdtrainer van Cambuur stak na de midweeks moeizaam gewonnen wedstrijd (3-4 na verlenging) de loftrompet over de Utrechtse amateurs, hetgeen in het verkeerde keelgat is geschoten bij Driessen.

Nadat Cambuur Hercules had uitgeschakeld in de achtste finales van het bekertoernooi, stapte De Jong de kleedkamer van de tegenstander in. Hij nodigde de selectie en technische staf van Hercules uit voor het kwartfinaleduel van Cambuur met Vitesse. Vervolgens gaf De Jong in gesprek met de NOS ook nog eens hoog op over Hercules. “Geweldig gedaan, een staande ovatie voor de tegenstander. Het was een unieke avond, dat had ik ook gezegd als we hadden verloren”, zei de oefenmeester van Cambuur onder meer.

Artikel gaat verder onder video

De ogenschijnlijk sympathieke houding van De Jong kan op weinig respect van Driessen rekenen. “Ik heb me verschrikkelijk gestoord aan De Jong en dat hele Cambuur. Een staande ovatie voor Hercules… Het is allemaal zo gezocht en zo goedkoop! Ze hadden natuurlijk eigenlijk gewoon moeten verliezen”, briest de journalist in een video-item van De Telegraaf. “Dan wil De Jong niet over zijn eigen ploeg praten. Kom op zeg, hé!”

“Hij had al die gasten een schop onder hun reet moeten geven en al die spelers van Cambuur hadden De Jong een schop onder zijn reet moeten geven, want ze wisten toch wat voor tegenstander Hercules zou zijn? Het is echt een zware wanprestatie! Ik heb me verschrikkelijk zitten ergeren”, vervolgt Driessen. “Dit was zo goedkoop, zo makkelijk! Naar aanleiding van deze wedstrijd zou je hopen dat ze geweldig op hun flikker krijgen van Vitesse, maar dat is net zo slecht. Het was echt hemeltergend slecht van Cambuur. Dat De Jong dan de aandacht op deze manier verlegt naar Hercules, dat is heel goedkoop”

Heb jij je ook geërgerd aan de houding van Henk de Jong na USV Hercules – SC Cambuur?

Laden...
2186 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

The all blacks
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Negatief, negatief en nog eens negatief Heeft altijd wat te zijken.

gtsb
Link gekopieerd!
    37
    + 1
avatar

Is juist een prima gebaar en houding. Boos zal hij intern echt wel zijn . Want cambuur leverde natuurlijk een wanprestatie.

Margje0578
Link gekopieerd!
    42
    + 1
avatar

Je kunt zeggen wat je wilt , maar hoeveel trainers zijn positief over de tegenstanders, bijna geen een de meeste zijn bezig om hun eigen spel zo goed mogelijk te verdedigen zodat het lijkt dat ze geen enkele fout hebben gedaan. Henk de jong daar tegen heeft echt wel gezegd dat zijn team met geluk heeft gewonnen en dat hun tegenstanders goed waren en dan vind ik het heel mooi dat hij dit heeft gezegd , dan ben je eerlijk en oprecht en niet hypocriet zoals driezen beweerd. Driezen , weet niet wat complimenten zijn en geeft alleen maar negatieve reacties.

Derk62
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Die Driesen moet een trap onder zijn ballen ( als hij die heeft)

Gusa
Link gekopieerd!
    50
    + 1
avatar

De meest onsympathieke man van Nederland die walgt van één van de meest sympathieke mensen in het trainersgilde. Soms is logica ver te zoeken.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    37
    + 1
avatar

Ik vind Henk de Jong de meest sympathiekste trainer in onze competitie !!!

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Ik walg al jááááren van Valentijn Driessen.

Voetbalfan
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Driessen is en blijft ern azijnz....

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Tijd dat hij een overdosis neemt !!!

Oud keeper
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Wat een drama is die Driessen toch. In zijn ogen(die meestal dicht zitten) of er geen leven meer in zit is altijd negatief. Telegraaf eigen.

Bassiebas
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik walg al jaren van Valentijn. Net een oud wijf, altijd iets te zeiken. Hoop dat hem eens echt iets in het verkeerde keelgat schiet. Kom ik met een staande ovatie. Droef Toeter.

Stipo67
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Driesen vind altijd een reden om te zeiken. Heb die vent nog nooit iets positiefs horen zeggen. Henk de Jong is een uitermate sympathieke man en een trainer die zegt waar het op staat. Dat kan van Driesen, die ik er nog op moet betrappen ooit iets positiefs te hebben gedaan, niet zeggen

Cookee
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Man Utd. won maar net van, ik meen Newport, spelers van ManU gaven ook applaus aan de tegenstander, er moet in de jeugd van Valentijn iets serieus mis gegaan zijn. Driessen en Woerts zijn kopieen van Derksen, als ik maar zo vals mogelijk reageer dan krijg ik aandacht. Gefeliciteerd Valentijn, 't is je weer gelukt, bij deze een staande ovatie voor jou. Haha.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen