Feyenoord steekt hand in eigen boezem en compenseert gedupeerde supporters

27 februari 2024, 17:16
Foto: © Imago

Feyenoord compenseert de supporters die in de uitwedstrijd tegen Almere City in het uitvak zaten. Door een fout van de betrokken busmaatschappij miste er één bus voor het afreizen naar de polder. Precies toen scheidsrechter Edwin van de Graaf een doelpunt van Feyenoord afkeurde wegens buitenspel, kwamen de supporters van de club uit de havenstad het uitvak binnen.

Omdat de supportersbussen in één gezamenlijke groep naar het uitvak reden, besloten ze te wachten tot de bus gearriveerd was. Door de vertraging kwamen de supporters ongeveer halverwege de eerste helft binnen. Toen de Feyenoord-supporters binnenkwamen, klommen er een paar in de hekken en lieten ze spandoeken zien waarop de afkeer tegen onder andere de buscombi (reismethode voor uitsupporters, red.) duidelijk werd.

Artikel gaat verder onder video

De webcare-afdeling van Feyenoord komt na het weekend met een statement op X, voorheen Twitter. “Supporters met een ticket voor deze wedstrijd hebben een e-mail ontvangen. Vanwege een vergissing bij de busmaatschappij is er een deel van de wedstrijd gemist. Om jullie tegemoet te komen wordt het bedrag van €26,00 terugbetaald”, leest het.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen