'Feyenoord zet streep door komst van Driouech'

1 februari 2024, 19:23   Bijgewerkt: 1 februari 2024, 19:33
Foto: © Imago

Feyenoord is niet langer in de race voor de handtekening van Couhaib Driouech. Dat meldt 1908.nl althans. Hetzelfde medium maakte eerder deze donderdag nog melding van een 'formeel' bod van de regerend landskampioen op de aanvaller, maar dat zou door Excelsior van tafel zijn geveegd. De Kralingers verlangen een flinke transfersom voor Driouech en om die reden heeft Feyenoord besloten om uit de onderhandelingen te stappen.

Het leek in de laatste uren van de winterse transferwindow nog een spannende strijd te gaan worden. Welke club gaat er met de handtekening van Driouech vandoor? De Eindhovenaren meldden zich begin deze week al bij Excelsior voor de aanvaller, maar slaagden er vooralsnog niet in om een deal te sluiten. Driouech zelf had zijn zinnen al op een overgang naar PSV gezet, maar kreeg er op de slotdag van de transferwindow met Feyenoord nóg een optie bij. De Rotterdammers slaagden er niet in om Luciano Rodríguez naar Nederland te halen en schakelden over naar Driouech.

Artikel gaat verder onder video

Het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl meldde eerder op de donderdagavond dat Feyenoord een formeel bod van vier miljoen euro had ingediend bij Excelsior. Dat bedrag heeft naar verluidt ook PSV geboden. Met Leo Sauer leek Feyenoord een belangrijke troef in handen te hebben. In Rotterdam-Zuid heeft men een hoge pet op van Sauer, maar zijn ze het er ook over eens dat hij meer minuten moet gaan maken. Een ruildeal tussen Excelsior en Feyenoord, waarbij de ‘grote broer’ ook nog een geldsom zou overmaken, leek in de maak. Maar daar heeft de huidige nummer twee van Nederland, zo klinkt het bij 1908.nl, een streep doorheen gezet.

Volgens de Feyenoord-nieuwssite is de hoge vraagprijs van Excelsior de belangrijkste reden. De Kralingers verlangen te veel geld. Feyenoord heeft daarop knopen doorgehakt. Nadat een laatste aanbieding aan het begin van de avond door de Kralingers van tafel werd geveegd, zijn er op bestuurlijk niveau bij Feyenoord beslissingen genomen, zo klinkt het. Conclusie: Driouech is té duur. Dat betekent ook dat Sauer de komende maanden ‘gewoon’ actief zal zijn in Rotterdam-Zuid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Dan niet ook goed.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Afgetroefd? Ze trekken zelf de stekker eruit. Ook met een transfer deadline hoef je niet te veel te betalen.

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Je bent echt een 🤡🤡🤡

Klantenservice
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

De media is geloofwaardiger dan alle onzin die jij roept. Beetje onbeholpen, maar van jou ben ik niet verrast.

boyke
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Ik neem het van jou meteen aan Bean Lid van de RVC van alle betaalde voetbalverenigingen. Hoe kun je het volhouden bij al die verenigingen steeds bij onderhandelingen om de tafel mee te beslissen. maar tja een flessen azijn doen veel goed schijnbaar. Geeft energie en kracht. Een ding is zeker, al wat jij zegt is gebakken lucht en niets meer. Klantenservice daar neem ik meteen alles van aan die komt met duidelijke argumenten waar jij nog nooit van gehoord hebt. Ga zo door Bean en binnenkort komt ern een soap van je bij een van NPO zenders die er al slecht voor staan.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Aangezien je nooit naar de woorden van anderen wilt/kunt luisteren, vond ik het een poging waard om het met je eigen woorden te proberen. Blijkbaar komt zelfs dat niet aan 😅

De stoker
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Hap hap hap hap

gtsb
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Familie van je die koffieliefhebber

boyke
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Dat hij dan maar naar PSV gaat, is een mooie stap voor hem alleen moet Feyenoord wel zijn poot stijf houden door Leo Sauer niet te gaan verhuren aangezien Excelsior hem graag wil inlijven. Geef die jongen maar meer kans bij Feyenoord daar kan hij zich beter ontwikkelen dan bij een degradatiekandidaat. Het is een hele goede speler en groot talent die laat je toch geen vlieguren maken bij een club die nergens aan meewerkt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen