Excelsior-aanvoerder hoopt op ‘deal’ met PSV: ‘Daar ga ik dan persoonlijk voor zorgen’

12 mei 2024, 19:50
Foto: © ESPN

Excelsior-aanvoerder Redouan El Yaakoubi hoopt dat PSV er volgende week tegen RKC Waalwijk gewoon weer staat. De Kralingers, die zelf in de laatste speelronde op bezoek gaan bij Feyenoord, staan op dit moment op de zestiende plek met evenveel punten als RKC, maar een doelsaldo dat net iets minder goed is.

“Het wordt een spannende week”, begint El Yaakoubi tegenover ESPN. “Wij gaan natuurlijk gewoon voor een punt of zelfs drie punten, niets is onmogelijk. Je moet ook hopen dat PSV gewoon weer normaal doet, volgens mij hebben ze genoeg gefeest. Dus ook naar de jongens van PSV: alsjeblieft, doe normaal volgende week!” De Eindhovenaren speelden een week na het binnenhalen van de landstitel met 1-1 gelijk op bezoek bij Fortuna Sittard en de selectie reist in aanloop naar het duel met RKC Waalwijk af naar Ibiza om een week te ontspannen.

Artikel gaat verder onder video

De verdediger van Excelsior is bereidt om ver te gaan voor handhaving. “Ik ben in staat om veel te doen. Ik ken natuurlijk een aantal jongens (bij Feyenoord, red.). Wieffer heeft ook bij ons gespeeld, maar die kan natuurlijk niet spelen. Maar ik denk dat er over en weer altijd wel geappt wordt.”

“We kunnen ook een deal sluiten met PSV”, geeft El Yaakoubi vervolgens gekscherend aan. “Jullie mogen Couhaib (Driouech, red.) hebben als jullie het volgende week goed doen. Daar ga ik dan persoonlijk voor zorgen, jongens!” En als Excelsior zich niet weet te handhaven? “Dan neem ik mijn woorden terug”, besluit hij.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Bosz barst na interview in huilen uit: 'Ik mis hem, hij zit nu thuis'

Peter Bosz viel tijdens het interview na het kampioenschap van PSV even stil.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ronald Westerduin
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is bereidt nieuwe spelling?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen