Michiel Kramer ergert zich kapot: ‘Hou gewoon een keer je bek, man! Dat hoort er ook bij’

3 februari 2024, 15:23
Foto: © Rijnmond Sport

Michiel Kramer stoort zich aan de houding van scheidsrechters in Nederland. De spits van RKC Waalwijk vertelt bij Rijnmond Sport dat hij er een hekel aan heeft dat arbiters geen gesprekken aangaan tijdens wedstrijden met spelers van beide partijen.

“Het is topsport, het hoogste niveau in Nederland. Als je vecht tegen degradatie, of je speelt voor het kampioenschap en er staat zóveel druk op, dan ga je een keer emotioneel reageren”, begint Kramer. “Dat hoort er gewoon bij, je moet als scheidsrechter ook gewoon kunnen incasseren. ‘Hou gewoon een keer je bek, man!’ mogen ze ook gewoon terugzeggen. Dat vind ik ook niet erg…”, gaat de aanvaller verder.

Artikel gaat verder onder video

“Ik denk dat je die wisselwerking moet houden, maar de scheidsrechters van tegenwoordig…”, hekelt Kramer, die een gepikeerde scheidsrechter imiteert door naar zijn borstzak te grijpen. “Wat wil je dan? Je kan toch gewoon praten met elkaar?”, eindigt Kramer.

De 35-jarige spits leed vorige week duur puntverlies met RKC tegen Sparta Rotterdam door een arbitrale beslissing van videoscheidsrechter Bas Nijhuis. Nijhuis besliste dat Sparta een penalty mocht nemen in de slotfase van de wedstrijd, waardoor Sparta op 1-1 kon komen. Op het eerste oog leek er niet veel aan de hand bij de strafschopsituatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

menaga
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Ik vind t een lul van een gast , maar heeft wel gelijk betreffende de scheidsrechters.. Spelers mogen helemaal nix meer zeggen, krijg je direct een blik alsof ze willen doden. En zo goed zijn de scheidsrechters in t betaald voetbal niet..

KROTJE
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Mooi een gefrustreerde 35-er als Kramer, die richting einde carrière is om zo te zien mekkeren. Kramer de openlijke Ajaxhater wat onnodig is, met hem heb ik geen medelijden.

CG
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Hij blijft de ergste speler op de Nederlandse velden ongeacht in welke klasse hij speelt. Als enigste durft hij niet te zeggen dat Ajax beter is dan RKC, puuruit jaloezie !!!

boyke
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Niet de scheidsrechters zijn de schuld, Nee de KNVB met de scheidsrechters baas die er geen ene donder van kan en geen goede duidelijke instructies geeft. Dick van Egmond die zelf nooit iets heeft kunnen bereiken is zelf een man als je die ziet dan lijkt het wel of hij een dermate afgezakt gezicht heeft van alle foutieve beslissingen. Hoe moet zo'n man nu scheidsrechters opleiden??? 28 van de 39 arbiters en assistenten zijn tegen het aanblijven van de 60-jarige Van Egmond. De keuzes van Van Egmond zorgen nog weleens voor onvrede onder het scheidsrechterkorps. Geen wonder dat je dan problemen krijgt en een geheel verkeerd beleid onder de scheidsrechters zelf. Kuipers wordt al genoemd als zijn opvolger en dat is wel een man met verstand. Dan ook regels veranderen. Gisteren 2 strafschoppen die nergens op sloegen. Vond de woorden van Kraaij duidelijk, De KNVB verzoeken of de verdedigers de armen mogen losdraaien. Gewoon hard het strafschopgebied intrappen en komt wel tegen een arm aan en hup strafschop. Twee onterechte strafschoppen gegeven door de nieuwe internationale hoog aangeschreven slechtste top scheidsrechter Blank. Uhm. Goed voor de pupillen die man.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Hij heeft in dit geval gelijk !!! Maar ik vindt dit gelden voor goeie voetballers, en niet voor clowns !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen