Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen AS Roma: grote tegenvallers voor Slot

15 februari 2024, 07:55   Bijgewerkt: 15 februari 2024, 11:11
Foto: © Imago

Lutsharel Geertruida en Santiago Giménez lijken de wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma niet te halen. De verdediger (ziek) en de spits (kuitklachten) maken geen deel uit van de vermoedelijke opstelling van Feyenoord, die donderdagochtend wordt gedeeld door het Algemeen Dagblad.

Trainer Arne Slot zei op de persconferentie van woensdag al dat hij niet rekent op de inzetbaarheid van Geertruida. "En ja, dat is een tegenvaller", beaamde hij. De afwezigheid van Geertruida op de rechtsbackpositie wordt opgevangen door Bart Nieuwkoop, die daardoor niet als rechtsbuiten kan worden ingezet.

Artikel gaat verder onder video

Giménez ontbrak zondag al tegen Sparta Rotterdam (2-0 zege) en lijkt niet op tijd hersteld voor een basisplaats in de kraker tegen Roma. Zijn plek wordt opnieuw ingenomen door Ayase Ueda, die voor minstens negen miljoen euro werd binnengehaald maar nog weinig kansen kreeg. Op de persconferentie zei Slot er rekening mee te houden dat Giménez als invaller gebracht wordt. Rechts voorin lijkt Alireza Jahanbakhsh de voorkeur te krijgen boven Yankuba Minteh.

Door de naam van Quinten Timber kan ook een streep: de middenvelder liep in het bekerduel tegen AZ een zware hersenschudding op en is daarvan nog niet voldoende hersteld. Justin Bijlow en Gernot Trauner zijn ook afwezig.

Vermoedelijke opstellingen Feyenoord en AS Roma

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Zerrouki; Jahanbakhsh, Ueda, Paixão

Vermoedelijke opstelling AS Roma: Rui Patricio; Karsdorp, Mancini, Llorente, Spinazzola; Cristante, Paredes, Pellegrini; Dybala, El Shaarawy; Lukaku

Wat verwacht je van Feyenoord - AS Roma?

Laden...
1724 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen