Arne Slot houdt zijn hart vast: 'Ik kan alleen maar hopen, dit is bij jullie misschien minder bekend'

31 maart 2024, 17:16   Bijgewerkt: 31 maart 2024, 18:44
Foto: © ESPN

Arne Slot houdt zijn hart vast voor de blessure die Feyenoord-verdediger Quilindschy Hartman heeft opgelopen in de wedstrijd tegen FC Utrecht. De coach van Feyenoord weet dat Hartman een verleden heeft met een kruisbandblessure, waardoor het slechts denkbare scenario toch door het hoofd van de oefenmeester van de Rotterdammers spookt.

Na afloop van de wedstrijd wordt Slot door ESPN-verslaggever Hans Kraay junior de vraag gesteld hoe het met Hartman is, waar Slot nog niet te veel over kan zeggen: "Het is afwachten. Bij Calvin Stengs hield ik mijn hart vast, dat is eerlijk gezegd nu niet anders", doelt Slot op de knieblessure die Stengs onlangs opliep in de bekerwedstrijd tegen FC Groningen: "De vorige keer viel het met Stengs reuze mee, dus ik kan alleen maar hopen dat het nu ook zo is. Het is, misschien wat minder bij jullie minder bekend, ook een speler met een verleden met een kruisbandblessure", zegt Slot over Hartman.

Artikel gaat verder onder video

Het zorgt er dan ook voor dat de trainer van Feyenoord vreest voor een erg scenario: "Toen hij in de O21 heeft hij heel lang niet bij ons kunnen aansluiten omdat hij van zo'n zware blessure terugkwam. Nu nog wat te voorbarig, maar laten we ook hier weer het beste van hopen", besluit de trainer van de Rotterdammers, die erg te spreken was over het voetbal wat Feyenoord speelde tegen FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bean.
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Ik hoop echt dat het meevalt met Hartman. Geweldige verdediger en we hebben hem nodig op het EK. Daarnaast gun je natuurlijk geen enkele speler een blessure. Hartman is een harde speler, dus zijn reactie is geen aanstellerij. Hopelijk was het vooral ook de schrik, gezien zijn verleden. Tekenent ook voor Slot, dat hij zo goed op de hoogte is van het verleden van zijn spelers. Echt een top trainer!

Bean.
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ohnee, heb ik weer gereageerd op mijn eigen dubbele persoonlijkheid. Van onze psychiater moesten we dat vermijden. We weten trouwens allebei dat we niet voor Feyenoord zijn. Onze club speelt in de KKD: Jong PSV. Reminder voor mezelf als ik geen medicijnen heb ingenomen: niet zulke onzin gaan roepen over blessures uit de jeugd en de waarde die daardoor zou dalen. En ook niet roepen dat we voor feyenoord zijn. Mental note: check.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen