Bargast van Vandaag Inside wil niet aan tafel plaatsnemen: 'Je blijft nog tien jaar zitten'

15 maart 2024, 08:53
Foto: © Vandaag Inside

Kijkers van Vandaag Inside hoeven Merel Ek voorlopig niet als tafelgast te verwachten. Hoewel de politiek journalist geregeld aanschuift aan de bar, wil ze geen ‘promotie’ maken en plaatsnemen tussen Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen.

Deze week becijferde mediadeskundige Victor Vlam dat Ek in een uitzending zeventien procent van de tijd aan het woord was. "Ik denk: als iemand er zoveel aan het woord is, zet die persoon dan ook gewoon aan tafel. Geef haar die promotie tot tafelgast. Dat verdient ze gewoon."

Artikel gaat verder onder video

De uitpraken zijn Genee niet ontgaan. “Je wil aan tafel, begrijp ik?”, vroeg hij donderdagavond aan Ek. “Nee, nee, dat is dus een misverstand”, antwoordde ze. “Mensen zeggen van alles, maar ik wil absoluut niet aan tafel. Laat dat duidelijk zijn. Ik vind dit heerlijk. Lekker op afstand. Dit is top.”

Johan Derksen gaf zijn goedkeuring. “Dan blijf je gewoon de komende tien jaar daar zitten”, zei hij lachend. “Tien jaar?!”, klonk Ek verbaasd. Genee grapte. “Goed dat je er was. Voor de lange duur dus. Nee, we zijn heel blij met je. Dat moet je echt even weten.”

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Oud keeper
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Dat is dus het smerige van Genee, uitspraken van een ander gebruiken om de persoon waarover het gaat die uitspraak in de mond te leggen. In en intens gemeen.

gtsb
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Gewoon een beetje lol onder elkaar . Maar goed dat moet je snappen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen