Boulevard: Monica Geuze slaat na breuk met Lars Veldwijk opnieuw voetballer aan de haak

17 maart 2024, 13:18
Foto: © Instagram @monicageuze

Na haar breuk met Lars Veldwijk lijkt Monica Geuze (28) het opnieuw gezellig te hebben met een voetballer. Volgens juicevlogger Yvonne Coldeweijer is Geuze samen gezien met James Lawrence (31), elfvoudig international van Wales.

Geuze zou zaterdag samen met Lawrence gezien zijn op het vliegtuig naar Marrakesh. "De hele vlucht waren ze kleffig en ook bij het uitstappen konden de twee niet van elkaar afblijven." Vorige week zouden de twee ook 'helemaal burgerlijk' in de Albert Heijn zijn gezien.

Artikel gaat verder onder video

Lawrence is weliswaar Welsh, maar genoot een groot deel van zijn jeugdopleiding in Nederland. Hij vertrok als zestienjarige van Queens Park Rangers naar HFC Haarlem, om vervolgens ook bij Ajax, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk in de opleiding te spelen. Als prof kwam hij uit voor AS Trencín, Anderlecht, FC St. Pauli en zijn huidige club 1. FC Nürnberg.

In 2019 gingen Geuze en Veldwijk uit elkaar. De bekende vlogger lijkt nu dus weer samen met een voetballer. Lawrence behoorde in 2021 nog tot de EK-selectie van Wales, maar raakte vlak voor de start van het toernooi geblesseerd en moest vervangen worden.

FCUpdate is sinds jaar en dag een platform voor het laatste voetbalnieuws. Omdat we merken dat onze bezoekers behalve het ‘harde’ nieuws ook behoefte hebben aan lichtere onderwerpen, besteden we in de rubriek Boulevard zo nu en dan aandacht aan de ontwikkelingen in de privélevens van de topvoetballers. Omdat we weten dat niet iedereen zulke artikelen waardeert, kiezen we ervoor om het woord ‘Boulevard’ in de kop te zetten, zodat lezers het nieuws kunnen herkennen en desgewenst kunnen overslaan.

© Instagram @lifeofyvonne
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel.