Tweet van Ajax schiet in verkeerde keelgat supporters: 'Laf en beschamend!'

31 maart 2024, 13:14   Bijgewerkt: 31 maart 2024, 14:32

Een tweet van Ajax in de rust van de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle is in het verkeerde keelgat van supporters geschoten. De Amsterdammers leiden tijdens dit duel met 2-0 door goals van Kristian Hlynsson en Chuba Akpom, maar het elftal van John van 't Schip speelt zeker nog geen overtuigende wedstrijd.

Ajax schrijft op X het volgende: 'So far, so good', doelend op de tussenstand bij rust. Het spelbeeld past echter niet goed bij de score, aangezien PEC Zwolle niet onder doet voor de Amsterdamse formatie. De fans van Ajax delen dan ook dat het eigenlijk helemaal niet zo 'goed' is, wat ze voorgeschoteld krijgen. Defensief oogt de ploeg opnieuw kwetsbaar, aanvallend voetbalde het weinig kansen bij elkaar. Op basis van Expected Goals was een gelijke stand logischer geweest: PEC staat na 45 minuten op 0,71 xG tegenover 0,76 voor de uitploeg.

Volg de westrijd tussen PEC Zwolle en Ajax in ons liveverslag!

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ruud Gullit: 'Het gerucht in Amsterdam gaat dat hij de nieuwe trainer wordt, ik denk dat ook!'

Ruud Gullit denkt te weten wie de nieuwe trainer van Ajax wordt. Youri Mulder is het eens met zijn tafelgenoot bij Rondo.