'Europese grootmacht gaat vol voor Van Bommel en maakt haast na nieuws uit Rotterdam'

30 april 2024, 13:57   Bijgewerkt: 30 april 2024, 14:06
Foto: © Imago

Mark van Bommel is volgens journalist Jurrian van Wessem de eerste keus van AC Milan om trainer Stefano Pioli komende zomer op te gaan volgen. De Italiaanse topclub zou door het nieuws dat ook Feyenoord interesse heeft in de huidige trainer van Royal Antwerp FC, zelfs haast maken met het binnenhalen van de oud-speler.

In de Italiaanse media wordt algemeen aangenomen dat Pioli, die de Rossoneri in 2022 naar de eerste landstitel in elf jaar tijd wist te leiden, bezig is aan zijn laatste weken als trainer. Als opvolgers werden de laatste tijd onder meer Julen Lopetegui (onder meer oud-bondscoach van Spanje en trainer van Real Madrid en Sevilla) en Roberto De Zerbi (Brighton & Hove Albion) genoemd. De voorkeur van de als adviseur bij Milan teruggekeerde Zlatan Ibrahimovic zou echter uitgaan naar Van Bommel, met wie hij nog samenspeelde in het rood-zwart.

Artikel gaat verder onder video

Van Bommel lijkt ondertussen op weg naar de uitgang in België. De oud-trainer van VfL Wolfsburg en PSV leidde Antwerp vorig seizoen nog naar de dubbel (landstitel en beker), maar lijkt niet meer mee te doen om opnieuw kampioen te worden. Wel speelt de club in mei nog de bekerfinale tegen Union Sint-Gillis. Telegraaf-journalist Valentijn Driessen wist afgelopen week te melden dat zowel Van Bommel als de momenteel geschorste technisch directeur Marc Overmars komende zomer gaan vertrekken bij The Great Old.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Elfrink benadrukt uitstekend nieuws voor Feyenoord: ‘Pakken zelfs nog iets meer dan PSV’

Feyenoord moest in de strijd om de landstitel weliswaar al voortijdig z’n meerdere erkennen in PSV, maar dat betekent niet dat de Rotterdammers helemaal niets overhouden aan dit Eredivisieseizoen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
  14
  + 1
avatar

Jammer voor Rotterdam dan. Van Bommel is anti-Ajax (wel pro-Overmars) en ik zou graag de confrontaties tussen Amsterdam en Rotterdam wel willen zien. Jammer als Bommel het niet gaat worden.

gtsb
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Weer een uitlokreactie. En maar wijzen naar andere he krotje Niemand in rotterdam ligt wakker van v bommel. Lekker naar milan prima. Er zijn zat goeie coaches .

KROTJE
Link gekopieerd!
  16
  + 1
avatar

Uitlokken ? Ik reageer op wat in het artikel staat: "De Italiaanse topclub zou door het nieuws dat ook Feyenoord interesse heeft in de huidige trainer van Royal Antwerp FC, zelfs haast maken met het binnenhalen van de oud-speler." Jij beweert 'niemand' ? Ja jij bent inderdaad 'niemand', jij bent niet meer dan een ophitser, stoker en sfeerverzieker hier op FCUpdate.

Storm
Link gekopieerd!
  11
  + 1
avatar

Uitlokreactie? Gewoon een normale reactie hoor. En hij wijst naar helemaal niemand. Waar heb je last van joh? Hij schrijft niks raars.

gtsb
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Fijn dat krotje weer een nieuw alter ego heeft . Krotje weet niet eens wanneer hij moet schijten . Die heeft geen flauw benul wat hij zegt

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Sfeerverzieker !!! 🤣🤣🤣. Je staat weer in huichelstand . Wie heeft hier mensen weglopen treiteren dan !?. Wie zei dat ook tegen goku ,en probeert dat bij iedereen die je door heeft. Juist onze schizo huichelaar krotje Sorry gozer ik blijf je aanvallen tot je normaal gaat doen . Aangezien dat je te dom bent zal dat wel fff duren . Irritant he koekje van eigen deeg krijgen . Mensen met een andere mening prima ,maar huichelen daar heb ik een bloedhekel aan

KROTJE
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Persoonlijkheidsstoornis.

KROTJE
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

"Mensen lopen wegtreiteren ? " Ha ha ha, hoe deed ik dat dan ? Zit ik bij de redactie of zo ? Ha ha ha, er is echt iets niet goed bij jou. Ik zou zeggen blijf mij maar aanvallen, het is je enige tijdverdrijf kom maar op, ik ben in elk geval verzekerd van aandacht van een zuigertje, heerlijk. Wat heeft Goku nou hier mee te maken ? Trouwens Goku heeft hersens en lijkt mij slim, maar jij......ik weet het niet, schatje.

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

🤣🤣🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭😭😭 Jochie toch ik ben niet eens begonnen . Schizo . Trouwens hoef ik niet veel te doen . Jou reacties spreken voorzich . Je maakt jezelf al belachelijk

Storm
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Volgens mij moet jij je echt eens laten nakijken gtsb. Je opmerkingen slaan werkelijk helemaal nergens op. "alter ego, schizo, huichelaar" ??? Waar ben jij in vredesnaam mee bezig joh?? Te gek voor woorden dat ze jou niet blokkeren hier. Wat een opgekropte frustratie en haat. Reageer gewoon normaal joh. Ongelofelijk wat een gedrag!

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Storm dat klopt . Weet je waar ik mee bezig ben . Om hetzelfde te doen wat meneer schijnheil jarenlang bij mensen met een andere mening heeft gedaan . Hij zelf mag alles zeggen ,maar een ander niks. Fc update doet niks ,en hebben toendertijd ook niks gedaan . Waardoor veel accounts zijn weggegaan. Hij heeft in een zwak moment ook toegegeven aan iemand hier. Dat mensen hij mensen weg wou hebben . En dat dat zijn bedoeling was. Je gaat merken hoe krotje echt is. Op het moment probeert hij zieltjes te winnen bij nieuwe accounts . Op mijn reacties doet hij net of hij van niks weet . Het slachtoffertje krotje . Voetballende gezien zit hij eral 2 jaar kompleet naast . Al zijn lange verhalen zijn of onzin of open deuren intrappen . Elk nieuw gezicht bij ajax is heilig ,en gelijk de redding . Krotje is een kneus die denkt dat fc update van hem is

KROTJE
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Oef, wat een fantasierijk en leugenachtig groot aantal warrige valse beschuldigingen wederom gtsb. Jij doet precies wat jij mij verwijt. Weet je wat de werkelijkheid is gtsb ? In alle artikelen van en over Ajax kom jij met je betuttelende, onder het mom van een 'mening' maar (in-)direct vol kritieke reacties de Ajax-entourage vertellen wat fout bij Ajax is en wat Ajax volgens jou zou moeten doen, iedereen kan ze hier lezen. Dit begrijp ik niet, jij als Feyenoorder denkt dat jij dit zonder tegenreacties in een artikel dat over Ajax gaat te kunnen doen. Als je tegengesproken wordt dan word je erg vals en komen je persoonlijkheidsstoornissen te voorschijn. Er is mentaal echt iets met je aan de hand. De volgende kenmerken zijn bij je zichtbaar: jaloezie, vals beschuldigen, fantasierijke verzinsels, agressieve reacties, schelden, beledigen, hevige emoties, oneindige wrokgevoelens, vaak met mij conflicten zoeken, extreme gevoelsuitingen, vreemde warrige onnavolgbare interpunctie loze reacties, paranoïde wantrouwen en achterdocht om te denken dat ik hier veel accounts heb, niet te stuiten dwangmatige behoefte om te reageren op alles wat Ajax aangaat. Deze zijn alle kenmerken van een persoonlijkheidsstoornis en hiermee ga je de sfeer hier op FCUpdate verzieken. Het klopt wel dat er meer 'probleemgevallen' buiten een instelling zijn dan daarbinnen en jij bent er één van. Bemoei jij je asjeblieft met je Feyenoord. In een eerdere reactie (heb ik opgeslagen) meldde je mij dat jij mij blijft 'aanvallen' dus dit is een verkapte bedreiging om mij te blijven beschadigen, ik denk dat ik nu wat heb om er iets mee te gaan doen, als ik het nodig vind mocht het zover zijn. Dus hou voortaan je grote muil en als je wilt discussiëren wat iedereen vrij staat doe het op een normale manier.

Dropkick
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Kijk , dat is nieuws ,als het klopt natuurlijk.

jurgen😎
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Weet iemand wat de speelstyle is van Van Bommel?

KROTJE
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Aanvallend en dan hard tegen het randje aan. Van Bommel en Nigel de Jong waren een gouden tandem in Oranje Jurgen.

jurgen😎
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

hmm ok

KROTJE
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Als speler van Bayern werd Mark ooit voor de gemeenste speler van de Bundesliga geframed, maar misschien is hij wel als coach geschikt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen