Fans van Ajax komen na rampjaar met veelzeggend gebaar voor seizoen 2024/25

10 april 2024, 16:32
Foto: © Imago

Ondanks de sportieve en bestuurlijke chaos bij Ajax, blijft de interesse in een seizoenkaart voor 2024/25 behoorlijk in Amsterdam. Een woordvoerster van de gevallen grootmacht meldt tegenover Vandaag Inside dat het aantal fans dat hun seizoenkaart al heeft verlengd, ongeveer gelijk is aan eerdere jaren.

Supporters van de Amsterdammers kunnen hun seizoenkaart verlengen tot en met 31 mei. Ná die datum wordt duidelijk hoeveel nieuwe fans in aanmerking komen voor een seizoenkaart. Volgens Ajax staan zo’n veertigduizend mensen op de wachtlijst. De Johan Cruijff ArenA biedt plaatst voor circa 55.000 bezoekers.

Artikel gaat verder onder video

Ajax bezet momenteel de zesde plaats in de Eredivisie en moet mogelijk aan het einde van het seizoen via de play-offs Europa zien te bereiken. Naast de sportieve malaise is het ook op bestuurlijk vlak ontzettend onrustig in Amsterdam. Vorige week werd kersvers algemeen directeur Alex Kroes op non-actief gezet wegens vermeende handel met voorkennis.

Deze crisis lijkt niets te doen met de fans van Ajax, zo blijkt uit de informatie van Vandaag Inside. Het aantal seizoenkaartverlengers is gelijk aan andere jaren.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Aad de Mos: 'Hij moet trainer van Ajax worden, helaas heeft hij één ding tegen zich'

Aad de Mos benoemt de ideale trainer voor Ajax. "Maar die jongen heeft één ding tegen, helaas."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Het verlengen van de seizoenkaart is door de meeste mensen al gedaan voordat het nieuws over Kroes naar buiten kwam en de beerput volledig openging. Ik vraag me af of ze de zelfde cijfers konden overleggen als dit niet het geval was geweest, al denk ik dat de meeste supporters de club door dik en dun trouw blijven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen