Driessen wil in Vandaag Inside 'iets verontrustends' vertellen over Noa Vahle en Hélène Hendriks

3 april 2024, 07:23
Foto: © Talpa

Het Nederlands elftal staat mogelijk binnenkort Noa Vahle en Hélène Hendriks niet meer te woord. Dat hoorde Valentijn Driessen onlangs. Vahle zou te kritische vragen hebben gesteld aan Georginio Wijnaldum.

Tijdens Vandaag Inside ziet Valentijn Driessen op een gegeven moment zijn kans schoon om het nieuws te brengen. “Ik wil iets verontrustends vertellen. Ik was bij het Nederlands elftal, daar zag ik een geweldig interview van Noa Vahle met Georginio Wijnaldum. Nu dreigt ze daar gestraft voor te worden. Het Nederlands elftal speelt met het idee om Noa en Hélène te boycotten." Volgens Chris Woerts zou Vahle te kritisch zijn geweest tijdens het interview met Wijnaldum, waarin ze vragen stelde over de misstanden in Saudi-Arabië.

Artikel gaat verder onder video

Driessen was juist lovend over haar optreden. "Dat was een geweldig interview. Ik heb naast de interviews van Jeroen Stekelenburg en Pascal Kamperman gestaan. Die kwamen daar gewoon niet aan. Zij stelt exact de vragen die je moet stellen. Stekelenburg die hing ertussen, zoals wel vaker. En Kamperman bracht het helemaal niet ter sprake. Die praatte over de vorm van Wijnaldum in Saudi-Arabië. Totaal irrelevant. Het is echt van de zotte."

Johan Derksen zal door dit nieuws niet slechter slapen. "Laten we rustig blijven en concluderen dat dat goed nieuws is. Er is niets vervelender dan die voetballers wat vragen, met hun mediatraining. Er is niet één voetballer die nog iets origineels te vertellen heeft. Laat ze de pleuris krijgen." Naar verluidt krijgt Talpa ook de rechten niet voor de uitzwaaiwedstrijd van het EK, komende zomer. Volgens Van der Gijp zouden Hendriks en Vahle daar de schuld van krijgen. “Twee topmeiden. Die zouden dan te negatief zijn.” Vervolgens, met een glimlach: “Hebben ze wel een punt."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Johan Derksen fileert gecancelde tafelgast: 'Met zijn arrogantie hing hij ons behoorlijk de strot uit'

We hoeven een tafelgast niet meer terug te verwachten bij Vandaag Inside. "Hij wilde heel graag hier zitten, maar met zijn adellijke arrogantie hing hij ons behoorlijk de strot uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Oranje is een eng clubje. Ik heb niks met noa of helene . Maar dat onze grote jongens niet tegen een kritisch vraagje kunnen zegt alles. De kabel is terug

Goku
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Mee eens

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Als je politiek wilt bedrijven, moet je geen sportverslaggever worden

Goku
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Dan ook niet wanneer het jou uitkomt...

DeWitteBeer
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Het punt is simpel, als je in Nederland zo hoog van de toren blaast over mensenrechten en discriminatie, maar dan wel even naar een land gaat in de zandbak waar alles met de voeten betreed worden, dan vind ik het juist de plicht van een journalist om daar een vraag over te stellen, ik heb het interview gezien. deze jongen is een schande voor mijn huidskleur, geen wonder dat ze ons als domme apen zien, en die jongen mag ons oranje shirt dragen en nederland vertegenwoordigen,

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen