‘Het tegenspreken van Johan Derksen kan een gast al snel 50 duizend euro kosten’

20 april 2024, 11:20
Foto: © Talpa

Het verbaast communicatiedeskundige Lars Duursma niet dat veel tafelgasten ‘gewoon meelachen’ met Johan Derksen. In de podcast De Communicado’s wordt gesteld dat gasten bij tegenspraak niet meer worden uitgenodigd bij Vandaag Inside, waardoor zij een behoorlijke geldsom mislopen.

De discussie komt op gang door de afwezigheid van Sam Hagens en Merel Ek bij Vandaag Inside wegens politieke redenen. “Zijn de mensen die aan tafel zitten ook niet een beetje bang voor de toorn van Derksen? Want als je hem één keer tegenspreekt, dan word je gewoon een half jaar niet meer uitgenodigd”, zegt Duursma.

Artikel gaat verder onder video

De communicatieprofessional begrijpt waarom gasten tam reageren op De Snor. “Volgens mij krijg je daar iets van 1.500 euro per avond dat je daar aan tafel zit. Ik vrees ook wel dat sommige mensen misschien net wat minder geneigd zijn om er iets van te zeggen op het moment dat ze denken van: dit gaat me gewoon al snel 50.000 euro kosten als ik er iets van zeg”, aldus Duursma. “Op jaarbasis. Ja, ik denk dat dat wel voor terughoudendheid zorgt”, reageert Victor Vlam, VI-deskundige.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Boze BN'er daagt Johan Derksen uit: 'Nodig me uit bij Vandaag Inside, dan zul je het merken'

Een bekende Nederlander zou graag aanschuiven bij Vandaag Inside, om Johan Derksen te vertellen wat hij vond van diens recente uitlatingen over Kamerlid Habtamu de Hoop.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

darryl-h
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

VICTOR VLAM, VI-DESKUNDIGE. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH

Ajeto!
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Owkeee.... VI deskundige... als je dat achter je naam heb staan dan wordt het tijd oor Nationalevacaturebank.nl

Zadkine
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Kunnen mensen lachen, maar het klinkt allemaal niet zo gek in de oren.want net als die andere populist Wilders, mag je wel uitdelen, maar je rent jankend naar de meester als je tegengeluid krijgt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen