Jan Boskamp overhandigt bij Veronica Offside meteen een brief aan Wilfred Genee

1 april 2024, 22:41
Foto: © Veronica Offside

Een komisch moment aan het begin van de uitzending van Veronica Offside. Jan Boskamp overhandigde meteen een brief aan presentator Wilfred Genee met de onderwerpen die wel en niet besproken mochten worden.

Het was uiteraard een grap, waarmee werd verwezen naar de veelbesproken uitzending van vorige week. Toen was Clarence Seedorf niet blij met vragen die hij kreeg van Genee. De presentator vond het logisch om te beginnen over de turbulente interlandcarrière van Seedorf en diens verhouding met bijvoorbeeld voormalig bondscoach Marco van Basten, onderwerpen waar de oud-middenvelder het niet over wilde hebben. Dat had Seedorf van tevoren ook afgesproken met de redactie.

Artikel gaat verder onder video

“Voordat we beginnen, wil ik even een envelopje geven aan je. Dit is wat je allemaal kunt vragen en niet kunt vragen”, zei Boskamp. Genee las het lijstje voor: “Geen vragen over zwart geld, niets lulligs over Feyenoord, niet beginnen over het muntje op m’n kop (Boskamp kreeg in 1970 een muntje op zijn hoofd tijdens een uitwedstrijd tegen Estudiantes de La Plata om de wereldbeker, red.), geen grappen over m’n gewicht en niet beginnen over Midtjylland (de clubnaam die Boskamp ooit uitsprak als ‘Mietjesland’).

“Dat je er niet over begint te zeiken”, grapte Boskamp, die vorige week opkeek van het verloop van de uitzending. “Wim (Kieft) zei niets, Wesley (Sneijder) ook niet. Hoe het kwam? Geen idee, jij bent toch de baas van het zooitje?”

Video: Jan Boskamp compleet overdonderd door geluidsman tijdens Veronica Offside

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wilfred Genee vreest voor vertrek van Johan Derksen: 'Ik denk dat ze hem eruit gooien'

Wilfred Genee houdt er rekening mee dat het einde verhaal is voor Johan Derksen bij Vandaag Inside.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Tjon,I
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Van Basten werd pannekoek genoemd .Totaal mislukt als trainer . Kreeg het aan de stok met van Bommel en met Van Nistelrooy Als analist ook zeer matig .Cryuff was eigenwijs , van Gaal is eigenwijs.Met Seedorf en Sneyder samen op het middenveld,had ned. Spanje in 2010 vrijwel zeker verslagen .Met Boogarde had ajax nu niet 50 tegendoelpunten gehad Met Hasselbaink had NL tegen Italie niet 10 strafschoppen gemist,wie is er nu echt achterlijk en zo dom als een pannekoek . In het buitenland werd Ned. Uitgelachen : de Nederlanders schieten zich weer in de voet ,door Hasselbaink en Seedorf niet op te stellen ,zei men in Engeland en Italië. Landen die wel weten hoe he were lldkampioen wordt !!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen